Eltel Networks Oy

Työmaapäällikkö, Solar

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 21.02.2024, 8:00
  • Suljettu 11.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Työmaapäällikkö, Solar

Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Yrityksen tarjoamat palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian ja nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Eltel suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5 000 työntekijää, joista Suomessa noin 1 500. Liikevaihto vuonna 2023 oli 850 miljoonaa euroa. Eltel on listattu Nasdaq Tukholmassa. Lisätietoja Eltelistä saat sivuilta www.eltelnetworks.fi

Eltel hakee nyt Työmaapäällikköä suurten aurinkopuistotyömaiden työnjohtoon. Työskentelypaikkasi on vapaasti valittavissa Eltelin useista toimipisteistä, mutta työ vaatii matkustelua ja vahvaa läsnäoloa eri työmaillamme.

Työmaapäällikkönä hoidat Eltelin työnjohdon tehtäviä aurinkopuistotyömailla. Laadit tilaajan ja Eltelin edellyttämiä projektidokumentteja, valvot työmaan HSEQ-asioita sekä ohjaat ja organisoit alihankkijoita sekä töitä työmaakohtaisesti. Toimit vankassa yhteistyössä projektin nimetyn projektipäällikön sekä muiden projektia tukevien yksiköiden kanssa. Toimit osana noin 30 hengen Renewables-liiketoiminnan ammattilaisten joukkoa ja toimit aktiivisesti yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto sekä vastaavan työnjohtajan pätevyyksiin vaadittavat kompetenssit. Toivomme, että sinulla on kokemusta suurissa rakennushankkeissa työmaapäällikkönä toimimisesta. Kokemus uusiutuvan energian / aurinkosähkön parissa toimimisesta on vahva etu. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä toiminnan vetäjä sekä ihmisten johtaja, jolla on kyky ylläpitää porukassaan vahva tuloksenteon tahtotila. Johtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Viihdyt projektiliiketoiminnan parissa etkä hätkähdä siitä johtuvaa työmailla matkustelua.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja tuloshakuiseen joukkoon! Tarjoamme sinulle keskeisen roolin, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti. Tukenasi on vahvojen ammattilaisten joukko, joka tekee työtään rennolla otteella mutta kunnianhimoisesti. Eltelissä sinulla on mahdollisuus myös kehittyä ja laajentaa osaamistasi, olemmehan Suomen johtava infraverkkoyhtiö. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 10.3.2024 alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Joel Kannela, joel.kannela@eltelnetworks.com, 040 311 2514.

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä – Eltelnetworks

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks

Instagram: eltelsuomi

Facebook: Eltel Suomi

Osaamisalue:

Eltel Networks Oy

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500.