Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lähihoitaja, yökotihoito, kesätyö

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 26.04.2023, 13:00
  • Suljettu 10.05.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, yökotihoito, kesätyö

Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Yökotihoito
Kielotie 25, 01300 Vantaa

Kastanjakuja 1, 01710 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva kesätyöntekijä sijaisuuteen tai harjoitteluun. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Hei sinä hoitotyön ammattilainen: oletko innostunut ja ikäihmisten hoitoon motivoitunut lähihoitaja? Onko sinulle tärkeää auttaa vanhuksia elämään arvokasta elämää omassa kodissaan? Haluatko oppia uutta ja kehittää itseäsi? Jos vastasit kyllä, olet varmasti etsimämme henkilö ja haluamme juuri sinut osaksi mahtavaa yöhoidon tiimiämme!

Haemme kesätyöntekijää yökotihoitoon ajanjaksolle 12.7 – 20.8 tai sopimuksen mukaan. 

Toimimme koko Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella. Tiimissämme on joka yö työssä 5 henkilöä, joten et ole yksin, vaan sinulla on aina kollegan tuki saatavilla. Tule kanssamme viettämään mukava ja varmasti kokemuksia antava kesä.

Haemme lähihoitajaa, jolla toivoisimme olevan työkokemusta kotihoidosta ja/tai yhteisöllisen asumisen yksikössä työskentelystä. Toivomme sinulla olevan voimassa olevat LOVE lääkeluvat. Edellytämme ajokorttia ja autolla ajotaitoa. Perehdytämme sinut tehväviin hyvin ja kattavasti ammattitaitoisten kollegoiden avulla.  

Työyhteisönä olemme hyvällä sykkeellä toimiva, ammattilaisten joukko, joka tekee työtään suurella sydämellä. Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, Suopursun palvelutalon yhteydessä. Työyhteisömme on tiivis laajasta toimintakentästä huolimatta. Yökotihoidossa on kiva olla töissä. 

  Jäikö kysyttävää? Voit kilauttaa yökotihoidon hoitajille p. 040 8656479 (klo 21-07 välisenä aikana) ja kysyä, minkälaista heidän työnsä yökotihoidossa on. Toimintayksikön esihenkilö Piia antaa myös erittäin mielellään lisätietoja. 

Tee elämäsi paras päätös ja hae meille töihin. Nähdään haastattelussa!!  

Miksi kesätöihin Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle? 

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen alkaen 12.07.2023 tai sopimuksen mukaan – 20.08.2023
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyöaika, vain yövuoroja
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Piia Korhonen
043 825 8876
piia.korhonen2@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

 Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

 Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
 #vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: