Prevent 360 Turvallisuuspalvelut tarjoaa yrityksille ja yhteisöille monipuolisia ratkaisuja, jotka käsittävät turvallisuusjohtamisen, tilannekuva-, hälytyskeskus-, etäpalvelu- ja vartiointipalvelut sekä turvatekniikan asennus- ja ylläpitopalvelut. Prevent 360 Turvallisuuspalvelut työllistää n.1500 turvallisuusalan ammattilaista ja toiminta kattaa koko maan.

”Preventillä hommat sujuvat, työporukka on mieletön ja pääset kehittymään oikeasti turvallisuusalan ammattilaiseksi” – Kohde-esimies, kaupan alan yksikkö.

Haemme JÄRJESTYKSENVALVOJIA kauppakeskus Rediin Kalasatamaan.

Jos puhut sujuvaa asiakaspalvelua toisena kotimaisena kielenäsi, toimintavarmuutesi ei hyydy tiukemmissakaan tilanteissa ja haluat päästä kehittämään suuren kauppakeskuksen päivittäisiä turvallisuustoimintoja puhtaalta pöydältä, rautaisella ammattitaidollasi ja ehtymättömällä oma-aloitteellisuudellasi, täytä ensi tilassa hakemus meille!

Työtehtäviin kuuluu kauppakeskusmaailman monipuolinen järjestyksenvalvonta fyysisesti läsnäololla sekä teknisiä ratkaisuja apuna käyttäen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta sekä halua kehittyä vartiointialalla.

Työtä on tarjolla kokoaikaisena sekä osa-aikaisena, kaikkina viikonpäivinä ja kellonaikoina, painottuen kauppojen aukioloaikoihin. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Järjestyksenvalvojan työtehtävät vaativat 18 vuoden iän, järjestyksenvalvoja- ja vartijakortin sekä nuhteettoman taustan. Tarvittaessa kuitenkin koulutamme tarvittavat pätevyydet.

Ole nopea, aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy:llä tehdään työtä intohimolla. ”Ammattitaitomme on meille kunnia-asia ja olemme aina valmiita ottamaan uusia haasteita vastaan. Kehitämme toimintojamme koko ajan ja olemme kasvuhakuinen yritys.” Hannu Kankkunen, vt. toimitusjohtaja

Osaamisalue: