Haluatko siistin työn, jossa olet paljon ihmisten kanssa tekemisissä ja pääset toteuttamaan iloista asiakaspalvelua muuttuvassa työympäristössä? Jos mielenkiintosi heräsi, voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakaspalvelun ammattilaisia aulavartiointitehtäviin monipuolisiin työkohteisiin pääkaupunkiseudulle. Työskentely-ympäristöt vaihtelevat valtionhallinnollisista kohteista suuriin yksityisyrityksiin. Kohteemme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen luotettavassa yrityksessä. Työt alkavat kuukausi- tai tuntisopimuksella, riippuen omasta toiveestasi, aiemmasta työkokemuksestasi sekä soveltuvuudestasi tehtäviimme. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkiaamuihin, mutta myös vuorotyö voi olla mahdollista.

Toivomme sinulta, että puhut sujuvaa ”asiakaspalvelua” toisena kotimaisena kielenäsi. Tämän lisäksi tarvitset tehtävissä sujuvaa englannin kielen osaamista. Myös ruotsin kielen taidosta on paljon hyötyä. Lisäksi toivomme sinulta joustavaa ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä halua kehittyä alan ammattilaisena. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta tehtävistä niin älä huoli. Järjestämme sinulle tarvittavat koulutukset sekä huolellisen perehdytyksen uusiin haasteisiin. Ainoa vaatimus on, että olet täysi-ikäinen.

Täytä hakemus huolella viimeistään 15.09.2018 oheisen linkin kautta. Olemme jatkuvasti yhteydessä potentiaalisin hakijoihin, joten toimithan ripeästi!

Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy:llä tehdään työtä intohimolla ja olemme sitoutuneet kehittämään työntekijöidemme osaamista. ”Ammattitaitomme on meille kunnia-asia ja olemme aina valmiita ottamaan uusia haasteita vastaan. Kehitämme toimintojamme koko ajan ja olemme kasvuhakuinen yritys.” Hannu Kankkunen, vt. toimitusjohtaja

Prevent 360 Turvallisuuspalvelut tarjoaa yrityksille ja yhteisöille monipuolisia ratkaisuja, jotka käsittävät turvallisuusjohtamisen, tilannekuva-, hälytyskeskus-, etäpalvelu- ja vartiointipalvelut sekä turvatekniikan asennus- ja ylläpitopalvelut. Prevent 360 Turvallisuuspalvelut työllistää noin 1500 turvallisuusalan ammattilaista ja toiminta kattaa koko maan.

Osaamisalue: ,