Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy:llä tehdään työtä intohimolla. ”Ammattitaitomme on meille kunnia-asia ja olemme aina valmiita ottamaan uusia haasteita vastaan. Kehitämme toimintojamme koko ajan ja olemme kasvuhakuinen yritys.” Hannu Kankkunen, vt. toimitusjohtaja

Myymälävartijana työtehtäviisi kuuluvat viiden tähden asiakaspalveluasenteella työskentely, myymälän turvallisuusasioiden huomioiminen ja raportointi, näkyvä valvonta sekä ennaltaehkäisevästi, että turvallisuusteknisin järjestelmin.

Työ edellyttää erinomaisen työasenteen lisäksi nuhteetonta taustaa sekä 18-vuoden ikää. Mikäli sinulla ei ole vartijakorttia, älä huoli – me koulutamme sen sinulle.

Työtä on tarjolla sekä kokoaikaisesti, että osa-aikaisesti sopimuksen mukaan.

Laita hakemus jo tänään ja tule ammattitaitoiseen joukkoomme pitämään silmällä, ettei mitään pahaa tapahdu!

Prevent 360 Turvallisuuspalvelut tarjoaa yrityksille ja yhteisöille monipuolisia ratkaisuja, jotka käsittävät turvallisuusjohtamisen, tilannekuva-, hälytyskeskus-, etäpalvelu- ja vartiointipalvelut sekä turvatekniikan asennus- ja ylläpitopalvelut. Prevent 360 Turvallisuuspalvelut työllistää n.1500 turvallisuusalan ammattilaista ja toiminta kattaa koko maan.

Osaamisalue: