Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä: gerontologinen sosiaalityö, Kitee (id7719)

  • Sijainti Kitee
  • Julkaistu 27.06.2023, 9:00
  • Suljettu 11.08.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaalityöntekijä: gerontologinen sosiaalityö, Kitee (id7719)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 10.8.2023 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

Sosiaalityöntekijää

Gerontologiseen sosiaalityöhön eteläiselle alueelle 1.9.2023 alkaen
 
 

 

Tehtävänkuvaus

Hei, oletko Sinä  sosiaalityöntekijä, joka haluat tulla tekemään gerontologisen sosiaalityön asiantuntijatyötä?  Meillä on avoinna Siun Soten ikäihmisten palveluissa sosiaalityöntekijän virka Eteläisellä alueella.

Gerontologisen sosiaalityöntekijän tehtävässä keskeistä on huolehtia  avuntarpeessa olevan iäkkään henkilön palveluprosessista sekä palveluista. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu arvioida asiakkaan tilanne, tehdä palvelutarpeen arviointi, arvioida välttämättömien palveluiden tarve, tehdä palveluista tarvittavat päätökset ja laatia asiakassuunnitelma. Sosiaalityöntekijä toimii erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden omatyöntekijänä.  Sosiaalityöntekijä koordinoi asiakkaiden sosiaalipalveluita kokonaisvaltaisesti  ja järjestää esimerkiksi tarvittavat palaverit asiakkaan asioihin liittyen. Työhön kuuluvat asiakaskäynnit, yhteydenpito asiakkaan, hänen läheistensä ja muun palveluverkoston kanssa. 

Työ edellyttää itseohjautuvuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, valmiuksia pari-, tiimi- ja verkostotyöhön, kirjallisen ilmaisun taitoa ja halua kehittää ja kehittyä työssä. Jos sinulla on gerontologisen sosiaalityön opintoja ja työkokemusta, ne katsotaan eduksesi valintaa tehtäessä.  Onhan sinulla käytössä auto, koska sitä tarvitaan viranhoidossa.  Sovitusti on mahdollista tehdä osin myös etätyötä. 

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun. Virka voidaan täyttää myös  Valviran ohjeen mukaisesti  määräaikaisesti henkilöllä, joka on avoimessa yliopistossa suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot ja on ennen avoimen yliopiston opintoja suorittanut sosionomin tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan ylemmän yliopistollisen tutkinnon. Tällöin voidaan arvioida  henkilön aiempaa työkokemusta ja arvioida sen perusteella soveltuvuutta toimia määräaikaisena sosiaalityöntekijänä.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on 3705,50 euroa. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu ajalle 1.9.2023, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Tarja Husso, puh. 013 3307109, sähköposti tarja.husso@siunsote.fi

Joensuussa 19.7.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: