Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy:llä tehdään työtä intohimolla. ”Ammattitaitomme on meille kunnia-asia ja olemme aina valmiita ottamaan uusia haasteita vastaan. Kehitämme toimintojamme koko ajan ja olemme kasvuhakuinen yritys.” Hannu Kankkunen, vt. toimitusjohtaja

Tule katsomaan eturivin paikalta, kun kaupunkimme kasvaa ja kehittyy!

Paikallisvartijana työmaaympäristössä tehtäviisi kuuluu asiakaskohteessa tapahtuva näkyvä valvonta, asiakaspalvelu, opastaminen ja vartiointikierrosten suorittaminen. Myös sovittujen jatkotoimenpiteiden suorittaminen (esim. tulipalo-, voimankäyttö- ja ensiaputilanteet) kuuluvat vartijan monipuoliseen tehtävänkuvaan.

Kohteet sijoittuvat Pääkaupunkiseudulle.

Työ edellyttää erinomaisen työasenteen lisäksi nuhteetonta taustaa sekä 18-vuoden ikää. Mikäli sinulla ei ole vartijakorttia, älä huoli – me koulutamme sen sinulle.

Työtä on tarjolla kaikkina vuorokauden aikoina, sekä kokoaikaisesti, että osa-aikaisesti sopimuksen mukaan.

Eduksi katsomme suoritetun työturvallisuuskortin, ensiapupätevyydet sekä muut alan koulutukset. Tarvittaessa koulutamme vaaditut pätevyydet.

Prevent 360 Turvallisuuspalvelut tarjoaa yrityksille ja yhteisöille monipuolisia ratkaisuja, jotka käsittävät turvallisuusjohtamisen, tilannekuva-, hälytyskeskus-, etäpalvelu- ja vartiointipalvelut sekä turvatekniikan asennus- ja ylläpitopalvelut. Prevent 360 Turvallisuuspalvelut työllistää n.1500 turvallisuusalan ammattilaista ja toiminta kattaa koko maan.

Osaamisalue: