Prevent 360 Turvallisuuspalvelut tarjoaa yrityksille ja yhteisöille monipuolisia ratkaisuja, jotka käsittävät turvallisuusjohtamisen, tilannekuva-, hälytyskeskus-, etäpalvelu- ja vartiointipalvelut sekä turvatekniikan asennus- ja ylläpitopalvelut. Prevent 360 Turvallisuuspalvelut työllistää n.1500 turvallisuusalan ammattilaista ja toiminta kattaa koko maan.

Haemme nyt turvallisuustekniikan projektipäällikköä Lappeenrantaan.

Projektipäällikkönä vastaat osaltasi Kaakkois-Suomen turvatekniikan projekteista. Lisäksi vastaat johdon tukena valtakunnallisista liiketoimintaprojekteista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä taloudelliseen ajatteluun ja halua tehdä tulosta. Innostut haasteista ja sinulla on motivaatiota uuden oppimiseen sekä kehittymiseen omassa työssäsi.

Joustavan tiimipelaajan asenteen lisäksi omaat vahvat yhteistyö – ja esimiestaidot. Edellytämme kokemusta tehtävistä turvallisuusalalta tai kiinteistöautomaation tehtävistä.

Hallitset tehokkaat tuotantoprosessit ja ymmärrät taloudellisen näkökulman. Omaat erinomaiset neuvottelutaidot ja kokemusta asiakkuuksien johtamisesta.

Hyvien tietoteknisten perustaitojen lisäksi omaksut sujuvasti uusia työkaluja ja järjestelmiä. Sinulla on soveltuvaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä.

Tarjoamme haastavan työn ja monipuolisia tehtäviä nopeasti kasvavassa turvallisuuspalveluiden yksikössämme. Olet tärkeässä roolissa asiakkaidemme turvajärjestelmien toimivuuden takaamisessa.
Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 30.6.2018. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Osaamisalue: ,

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi