Etsimme joukkoomme Seinäjoelle
asiakaslähtöistä ja innostunutta palkkatiimin esimiestä

Tehtävänäsi on vastata palkkatiimimme päivittäisestä työn ohjaamisesta, tiimin työnjaosta ja tiimin johtamisesta. Esimiestehtävien lisäksi osallistut asiakastoimeksiantoihin eri rooleissa. Vastaat myös palkka- ja HR-palveluiden ja toimintatapojen kehittämisestä. Osaat innostaa ja motivoida ihmisiä, sillä uskomme innostuneiden ihmisten tuottavan parhaan asiakaskokemuksen. Lisäksi osallistut palveluiden markkinointiin ja lisämyyntiin sekä tuet myyntitiimiämme asiantuntijaosaamisellasi. Olet esimiehenä valmis ottamaan vastuun niin omasta kuin tiimisi työstä.

Aikaisempi työurasi osoittaa, että sinulla on palkkaosaamisen lisäksi asiakaslähtöinen asenne. Tunnet aitoa kiinnostusta asiakkaiden liiketoimintaa kohtaan ja sinulla on kyky konsultoida asiakkaita. Esimieskokemus, myyntihenkisyys sekä HR-osaaminen katsotaan eduksesi.

Luonteeltasi olet sosiaalinen ja sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Vahvuuksiasi ovat aktiivinen ja innokas ote työhön. Pidät tärkeänä tavoitteiden saavuttamista ja edesautat myös muita saavuttamaan omat tavoitteensa. Hallitset isommatkin kokonaisuudet ja olet priorisointitaitoinen. Sinulla on positiivinen asenne sekä taito toimia suunnannäyttäjänä.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa kaupallista koulutusta. Katsomme eduksi myös tilitoimistoympäristön tuntemisen ja suoritetun KLT- tai PHT-tutkinnon.

Tehtävä on määräaikainen nykyisen palkkatiimimme palvelupäällikkömme jäädessä äitiyslomalle. Määräaikaisuus on 30.9.2019 saakka. Työtehtävä voi jatkua määräajan jälkeenkin.

Miksi Priima Yrityslaskenta? Pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään, kasvuhaluiseen ja mukavaan työympäristöön sekä tärkeään rooliin osana yrityksen palveluiden johtoryhmää. Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Mikäli koet olevasi hakemamme osaaja, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae tehtävää viimeistään 31.10.2017 klo 16 mennessä. Lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen riitta.jaskari@priimalaskenta.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikoksi Hakemus, palvelupäällikkö sekä sukunimesi.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liiketoimintajohtaja Riitta Jaskari, puh. 040 843 5541. Puhelintiedustelut mieluiten arkisin klo 9-11 ja la 21.10 klo 11-16.

Osaamisalue: , , ,

Priima Yrityslaskenta Oy

Priima Yrityslaskenta Oy on taloushallinnon asiantuntijayritys. Toimimme pienten ja keskisuurten yritysten kumppanina. Meillä työskentelee 20 osaavaa taloudenhallinnan sekä palkka- ja HR asioiden ammattilaista. Yrityksen palvelutarjonta kattaa kaikki taloushallinnon osa-alueet mukaan lukien konsultoivat HR-contoller-, controller-, talouspäällikkö- ja liiketoiminnan neuvontapalvelut. Priima Yrityslaskennan palvelutarjonta suuntautuu entisestään lisäarvopalveluihin. Noin 400 eri toimialojen asiakasyritystämme sijaitsevat ympäri Suomen. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella, Alavudella, Lehtimäellä ja Mikkelissä. Olemme tutkitusti työntekijöidemme mukaan yksi Suomen parhaista työpaikoista. Kuulumme Rauhala Yhtiöt konserniin.

Samankaltaisia ilmoituksia

Lähetä tämä ystävällesi