ProAgria Etelä-Suomi hakee
TALOUS- JA STRATEGIA-ASIANTUNTIJAA

maatila- ja maaseutuyritysasiakkaidemme kumppaniksi Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueelle. Olemme valtakunnan merkittävin maaseutuelinkeinojen kehittäjäorganisaatio. Luomme asiakkaillemme menestymisen mahdollisuuksia 120 asiantuntijan voimin. Meitä motivoi maailman puhtain ruoka, elinympäristö sekä maaseudun elinvoimaisuuden säilyttäminen.

Etsimme nyt joukkoomme lisävahvistukseksi talouden ja strategian asiantuntijaa. Olet asiakkaan turvana ja tukena ja sparraajana laajasti aina liiketoiminnan johtamisesta ja operatiivisesta toiminnasta aina investointihankkeiden arviointiin. Ymmärrät asiakkaan yritystoimintaa ja toimintaympäristöä sekä talouden merkityksen yrityksen menestystekijänä.

Työtehtävässä toimit asiakkaan taloushallinnon kumppanina ja lasket investointien kannattavuutta ja taloudellisia vaihtoehtoja. Arvotat toiminnan muodonmuutoksia yrityksen eri elinkaaren vaiheissa ja ohjaat erikokoisten ja -muotoisten maatilayritysten taloutta.

Haluatko olla luomassa maaseudun yritystoimintaan ja maaseutuympäristöön uutta tulevaisuutta? Ymmärrätkö asiakkaidemme liiketoimintaa ja taloutta? Jos innostuit, laita meille hakemus!

Arvostamme
– innostusta asiakastyöhön ja ongelmanratkaisutaitoja
– maatilojen toimintaympäristön tuntemusta
– hyviä tiimityöskentelytaitoja
– suullista ja kirjallista viestintäosaamista
– soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Odotamme
– kokemusta menestyksekkäästä asiakassuhteiden hoitamisesta
– uskallusta tarttua rohkeasti talouden eri näkökulmiin
– aikaisempaa kokemusta talousasiantuntijan tehtävistä, esimerkiksi talouslaskennasta

Tarjoamme
– monipuolisen ja haasteellisen työn
– hyvän työyhteisön ja moniammatillisen työyhteisön tuen
– mentoriohjelman ja kouluttautumismahdollisuuden
– mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa roolia
– ProAgrian monipuolisen osaamisen ja yhteistyöverkoston

Tehtävän toimipiste on Järvenpää tai Hämeenlinna. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.11.2021 mennessä.

LISÄTIEDOT / YHTEYSTIEDOT
Lisätiedot: palvelupäällikkö Sanna Eklund, puh. 0400 857 447 to 14.10. klo 14–16, ke 27.10. klo 9–11 ja 1.11. klo 13–15.

Osaamisalue: , ,

ProAgria Etelä-Suomi

ProAgria Etelä-Suomi tarjoaa asiantuntijapalveluja eteläsuomalaisten maatilojen ja maaseutuyritysten kilpailukyvyn ja kannattavuuden parantamiseen. Asiakkaiden kumppanina työskentelee noin 120 osaajan verkosto.

ProAgriassa meitä vie vahvasti eteenpäin halu ja osaaminen mahdollistaa maailman puhtain ja elinvoimaisin maaseutu myös tulevaisuudessa. Haluamme tuottaa koko Suomessa maatila- ja maaseutuyrittäjille alan asiantuntijoina parhaat asiakaskokemuksen liiketoiminnan kehittämisessä ja ratkaisuja kannattavuuden ja tuottavuuden parantamiseen. Kehitämme suomalaista maataloutta ja maaseutua vahvalla kokemuksella ja uudistavalla otteella. Palvelumme kattavat yrityskokonaisuuden. Vahvuutenamme on valtakunnallinen ProAgrioiden verkosto sekä tiivis yhteistyö alan toimijoiden kanssa. Meitä on koko Suomessa 650 alan huippuammattilaista. Olemme vahvasti tulevaisuuteen katsova, uudistuva ja uudistava ProAgria-verkosto. #onnistummeyhdessä