Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Ompelija, Interface Oy

  • Sijainti Heinola
  • Julkaistu 18.10.2022, 9:00
  • Suljettu 03.11.2022, 0:42

Ompelija, Interface Oy

Kotimainen Interface Oy on valmistanut v. 1963 lähtien olohuoneen kalusteita Suomessa. Huonekalumme tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudestaan. Vastuullisuus tarkoittaa meille kotimaista valmistamista, laadukkaita materiaaleja sekä kestävää muo-toilua. Kotimainen valmistus antaa meille myös mahdollisuuden vastata yksilöllisiin tarpeisiin nopeasti ja joustavasti. Olemme aidosti ylpeitä suomalaisesta käsityötaidosta, sillä kaikki Interface-tuotteet valmistetaan käsityönä Heinolassa.

 

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme 

OMPELIJAA 

Edellytämme ompelijalta aikaisempaa kokemusta huonekaluompelusta. Voit olla jo pidemmän kokemuksen alalta omaava tekijä tai opinnoistasi hiljattain valmistunut. Tehtävässä edellytetään ripeää ja reipasta otetta työhön, hyviä kädentaitoja sekä tarkkaa ja laadukasta työnjälkeä. Työpaikan sijainnin vuoksi töihin kulkemiseen tulee olla käytettävissä oma auto.

Työ alkaa kokemuksesta riippuen joko määräaikaisena tai vakituisena. Työtä tehdään mukavassa työporukassa, päivävuorossa. Autamme tarvittaessa vuokra-asunnon järjestämisessä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian tai voit soittaa suoraan Kilta / Kirsi p. 040 728 3770.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue: ,

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi