Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Suomessa tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.fi

Haemme nyt kehittämishenkistä Service Coordinatoria / Team Leadia vastaamaan Tampereen alueen lähituen työnjohdollisista tehtävistä sekä pitämään huolta osaavista lähitukiasiantuntijoistamme. Pääpaino tehtävässä on vastata suuren asiakkaamme IT-laitteiden elinkaarivaihtojen koordinoinnista, projektin aikatauluttamisesta sekä resursoinnista. Vastuullasi on lisäksi noin 10 hengen tiimin esimiehenä toimiminen sekä lähitukitekemisen kehittäminen.

Ohjaat lähitukitiimin päivittäistä tekemistä mahdollisimman tehokkaasti asiakkaidemme palvelutasot huomioiden. Vastaat Tampereen alueen lähitukiprojektien ja -toimeksiantojen operatiivisesta toteuttamisesta ja pidät tiivistä yhteyttä asiakkaidemme kanssa näihin liittyen.

Hakemallamme osaajalla on kokemusta IT-laitteiden elinkaaren hallinnasta sekä kokemusta ja pelisilmää tiimin esimiehen tehtävistä. Otat ohjat jämäkästi käsiisi ja kehität määrätietoisesti toimintaa luoden innostavan työyhteisön. Arvostamme uusien ideoiden keksimistä ja niiden jalkauttamista tuotantoon.

Tehtävässä sinua auttaa lisäksi menestymään erinomainen Excelin tuntemus. Eduksi katsomme myös aikaisemman kokemuksen ServiceNowsta tai muista ITSM-järjestelmistä.

Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Mitä saat meiltä

Meillä pääset osaksi yksikköä, jossa aidosti kehitetään IT-tukea ja pidetään katse tiukasti myös tulevassa. Ideoita odotetaan ja niitä myös viedään eteenpäin. Emme hengitä niskaan, vaan luotamme henkilöiden tekemiseen, ja annamme vapautta toteuttaa itseään.

Tampereella toimistomme sijaitsee Hermian alueella, mutta töitä voit tehdä myös Messukylässä olevan varastomme toimistotiloissa. Toimistoympäristöön ei ole pakko jokaisena aamuna siirtyä, vaan töitä voit tehdä myös kotona tai vaikka kahvilassa oman mielen mukaan.

Tarjoamme henkilöstöllemme kehitysmahdollisuuksia sekä urapolkuja osaavassa ja innostuneessa työyhteisössä. Tervetuloa osaksi mukavaa porukkaa!

Hakeminen ja lisätietoja

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.6.2020. Haku rekisteröidyllä CV:llä osoitteessa www.manpower.fi linkittämällä se tehtävään

klikkaamalla ”Hae nyt”-painiketta rekisteröitymisen/kirjautumisen jälkeen. Laitathan mukaan palkkatoiveesi.

Alamme haastatella hakijoita heti, ja täytämme paikan, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Jos vielä jokin asia mietityttää, saat lisätietoja tehtävästä Sanni Nelimarkalta numerosta 044 081 6962. Mikäli et saa Sannia kiinni soittamalla, laita soittopyyntö viestillä tai vaikka Whatsappilla.

Osaamisalue: ,