Henkilöstötyötä tekevät asiantuntijamme ovat tärkeä osa Punaisen Ristin auttamisen ketjua. Nyt haemme tähän ketjuun

HENKILÖSTÖSUUNNITTELIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.8.2020–31.8.2021

Henkilöstösuunnittelijan tehtävä sijoittuu Punaisen Ristin keskustoimiston henkilöstöyksikköön. Henkilöstöyksikkö vastaa palkka- ja henkilöstöhallinnosta sekä henkilöstökehityksestä. Asiakkaitamme ovat keskustoimiston yksiköiden lisäksi Nuorten turvatalot ja useita Punaisen Ristin piirejä ja niiden turvapaikanhakijoiden vastaanottoyksiköt. Kehitämme yhdessä talous- ja tietohallintoyksiköiden kanssa palvelukeskusta, joka palvelee kaikkia Suomen Punaisen Ristin yksiköitä.

Hakemamme henkilöstösuunnittelijan asiakkaita ovat Helsingin ja Uudenmaan piirin johtajat, esimiehet ja henkilöstö. Henkilöstösuunnittelija toimii piirin tukena työsuhdeasioissa, työterveydessä ja rekrytoinnissa. Tehtävään kuuluu myös henkilöstöhallinnollisia tehtäviä kuten työsopimukset ja -todistukset, työajanseuranta, matkalaskut, Virike-korttien hallinta, raportointi ja tilastointi. Henkilöstösuunnittelija toimii piirin pääkäyttäjänä Mepco HRM-, M2- ja TyövuoroVelho-järjestelmissä. Käytössämme on Sosiaalialan järjestöjä koskeva työehtosopimus ja Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus.  Toimipiste sijaitsee Helsingin ja Uudenmaan piirin toimitiloissa Kampissa.

Etsimämme suunnittelija on luotettava, palveluhenkinen ja ratkaisukeskeinen. Yhteistyökyky, tiimitaidot ja auttamisen ilo kuten myös Punaisen Ristin arvojen kunnioitus ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymiselle.

Edellytämme

  • soveltuvaa koulutusta
  • aiempaa työkokemusta ja ymmärrystä henkilöstöasioista
  • vahvaa osaamista työehtosopimusten ja työlainsäädännön soveltamisesta
  • asiakkuusajattelua ja aktiivista työotetta sekä
  • kärsivällisyyttä hoitaa hallinnollisia ja rutiinitehtäviä.

Tehtävässä on hyödyksi aikaisempi kokemus Mepco HRM- ja TyövuoroVelho-järjestelmistä sekä työvuorosuunnittelusta.

Työsuhteissamme noudatetaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Henkilöstösuunnittelijan tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 5. Toivomme uuden henkilöstösuunnittelijamme aloittavan 15.8.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Elina Parviainen elina.parviainen@punainenristi.fi tai puhelimitse 1.6. klo 10–11 ja 5.6. klo 8.30–9.30 numerossa 0400 689 113.

Täytä sähköinen hakemuslomake viimeistään 7.6.2020. Lisää hakemukseesi CV.

Suomen Punaisessa Ristissä pääset tekemään merkityksellistä työtä. Tervetuloa kokemaan auttamisen iloa!

Osaamisalue:

Punainen Risti

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 192 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla. Kymmenet tuhannet vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea ja  henkilökuntamme tukee heitä.