Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston Viestinnän palvelut -yksikköön

TIETOASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaiseksi 31.8.2021 asti.

Tietoasiantuntijana vastaat järjestön tuottaman aineiston elinkaarihallinnan suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Suomen Punaisessa Ristissä on käynnistynyt laaja sisäisen viestinnän ja dokumentinhallinnan uudistusprojekti. Vastaat projektissa siitä, että uusi järjestelmä vastaa järjestön arkisto- ja aineistohallinnan tarpeita. Tuet ja innostat käyttäjiä uuden järjestelmän käyttöön.

Autat omaa henkilöstöä ja Suomen Punaisen Ristin paikallisosastoja viestimään työstään. Kehität EMMi-aineistopankkia ja osallistut tietoasiantuntijan roolissa aktiivisesti sisällönhallinnan projektiin, jossa järjestön ulkoinen verkkoviestintä siirtyy monikanavaiseen julkaisemiseen käyttäen Episerver-järjestelmää. Vastaat myös paperiarkistojen koordinoinnista ja vastaat historiaa koskeviin tiedonhakuihin.

Tehtävien hoitaminen edellyttää soveltuvan koulutuksen lisäksi kokemusta sähköisen tiedonhallinnan kehittämisestä ja projektityöstä. Työssä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, vastuullista työotetta sekä innostavaa asennetta työtapojen ja toimintaympäristön muutoksiin. Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvojen kunnioitusta.

Työsuhde alkaa 14.10. tai mahdollisimman pian ja kestää 31.8.2021 asti. Työpisteesi on Tehtaankadulla Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Viestinnän palvelut -yksikön päällikkö Merja Tummunki puhelimitse 040 637 1699 tiistaina 10.9. klo 15-16 ja torstaina 12.9. klo 10-11.

Täytä hakemuslomake 27.9.2019 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Osaamisalue:

Punainen Risti

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla. Suomessa kymmenet tuhannet vapaaehtoiset ovat toimintamme runko ja palkattu henkilökuntamme tukee heitä – maailmanlaajuisesti vapaaehtoisia on yli 17 miljoonaa.