Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston viestintäyksikköön kahta

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Viestinnän asiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat järjestömme valtakunnallista ja monikanavaista viestintää.

Haemme viestinnän asiantuntijaa vastaamaan Punaisen Ristin ystävätoimintaan ja sosiaaliseen hyvinvointiin liittyvästä viestinnästä. Toteutat myös kampanja- ja tapahtumaviestintää sekä kansainväliseen avustustyöhön liittyvää viestintää. Edistät järjestön näkyvyyttä mediassa ja ymmärrät median tarpeet ja toimintatavat. Teet päivittäistä viestintää niin järjestön sisäisiin kuin ulkoisiin viestintäkanaviin: Valmennat ja tuet muita viestinnän kysymyksissä. Olet valmis toimimaan nopeasti ja määrätietoisesti katastrofeissa sekä kriiseissä. Tämä työsuhde alkaa 9.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haemme toista viestinnän asiantuntijaa vastaamaan Punaisen Ristin valmiuteen ja varautumiseen liittyvästä viestinnästä sekä Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) viestinnästä. Toteutat ja kehität Punaisen Ristin valmiuteen ja varautumiseen liittyvää monikanavaista sisäistä ja ulkoista viestintää, jolla ohjataan ihmisiä avun piiriin, vahvistetaan turvallisuuden tunnetta sekä kerrotaan auttamistyöstä. Vapaaehtoisen pelastuspalvelun viestintä on osa Punaisen Ristin tehtäviin kuuluvaa Vapepan koordinaatiota. Vastaat Vapepan ulkoisen ja sisäisen viestinnän suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta valtakunnallisesti sekä tuet Vapepan laajaa järjestökenttää. Viestit tiiviissä yhteistyössä Punaisen Ristin valmiuden työntekijöiden, vapaaehtoisten ja Vapepa-verkoston jäsenjärjestöjen kanssa. Tämä työsuhde alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Punaisen Ristin viestintä tarjoaa työntekijöille ainutlaatuisen aitiopaikan suomalaiseen järjestöviestintään. Pääset osaksi kansainvälistä Punaisen Ristin viestijöiden verkostoa. Punaisen Ristin laajan viestintäyhteistyön kautta olet mukana myös suomalaisten järjestöviestinnän ja mediakentän ammattilaisten verkostoissa.

Onnistuaksesi työssäsi sinulla tulee olla monipuolista kokemusta järjestöviestinnän suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Tuotat sujuvasti sisältöä monikanavaisesti ja olet erinomainen kirjoittaja. Tarvitset työhön soveltuvan viestintäalan koulutuksen, organisointikykyä, kykyä toimia paineen alla, erinomaisia sosiaalisia taitoja ja vähintään kahden vuoden työkokemuksen viestinnän alalta. Osaat suomea, ruotsia ja englantia. Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvojen kunnioitusta. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Työpisteesi on Helsingissä Tehtaankadulla. Teemme myös etätöitä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Siru Aura puhelimitse 040 838 8919 keskiviikkona 9.6. klo 12-13 ja perjantaina 11.6. klo 9-10.

Täytä hakemuslomake 11.7.2021 mennessä. Lisää hakemukseesi CV. Kerro hakulomakkeessa kumpaa tehtävää haet (joko ystävätoiminta tai valmiustoiminta) tai mahdollinen halukkuutesi tulla huomioiduksi molempien tehtävien täyttämisessä.

Osaamisalue:

Punainen Risti

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 192 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla. Kymmenet tuhannet vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea ja  henkilökuntamme tukee heitä.