Lisäämme tuotantoamme Nokian Siurossa ja tarjoamme vakituisen työpaikan 10 uudelle tuotannon työntekijälle!

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa? Oletko kiinnostunut tuotannon työtehtävistä? Etsimme uusia vahvistuksia vakituisiin työsuhteisiin alumiiniprofiilin pursotuslaitoksen pakkaamoon sekä anodisointilaitokselle.

Työtehtävät ovat pääsääntöisesti käsin tehtäviä pakkaus-, ripustus- ja laadunvalvontatöitä, joissa hyödynnetään puoliautomaattikoneita. Perehdytämme tekijät töihin, joten aikaisempaa osaamista ei vaadita, mutta aikaisempi kokemus teollisuudessa työskentelystä katsotaan eduksi. Työntekijöiltä toivomme reipasta otetta työn tekemiseen, oma-aloitteisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Työ on vuorotyötä, joten edellytämme sinulta valmiutta siihen.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yhtiössä
  • Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen sekä työtulokseen perustuvan palkkauksen
  • Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
  • Hyvät työsuhde-edut, joista voit lukea lisää osoitteesta https://purso.fi/purso/ura-pursolla/

Odotamme sinulta:

  • Tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa sekä hyvää fyysistä kuntoa
  • Valmiutta 3 vuorotyöhön
  • Aktiivista ja reipasta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta
  • Sijaintimme takia auto on välttämätön

Haluamme kuulla sinusta! Lisätietoja tehtävistä antaa pakkaamon työnjohtaja Jouni Räsänen p. 050-3959373 ja anodisointilaitoksen tuotantoinsinööri Markus Salmi p. 040-8285392.

Haku on auki 30.11.2021 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

**********************************************************************************************************

Purso on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on kuuden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena alumiiniasiantuntijana. Alumiini tehtaamme on vakaa ja turvallinen työpaikka. Noin 280 työntekijästämme yli puolet on työskennellyt yhtiössämme vähintään 10 vuotta. Tehtaamme sijaitsee maaseudulla Nokian Siurossa, 10 kilometriä Nokian keskustasta ja alle 30 kilometriä Tampereelta.  Olemme savuton ja päihteetön työpaikka. Työhön valitulta henkilöltä edellytetään puhdasta huumausainetestiä. www.purso.fi

Osaamisalue: