Me pursolaiset olemme alumiinin ammattilaisia! Etsimme nyt Purso AluCoolille Tervajoelle tuotantoautomaatiosta kokemusta omaavaa tuotantoinsinööriä kehittämään tuotantoamme ja tuotantoprosessejamme!

Tervajoella valmistamme jäähdytyselementtejä, joissa on huippuluokan lämmönsiirto-ominaisuudet. Elementtimme varmistavat elektroniikan komponenttien tasaisen jäähdytyksen ja sen myötä laitteen moitteettoman toiminnan. Asiakkaitamme ovat laite-, kone- ja valaisinvalmistajat, jotka käyttävät tehoelektroniikkaa omissa tuotteissaan.

Työssäsi vastaat mm. tuotantokoneiden automaatioasteen kehittämisestä, sekä laadit ja valmistelet investointiehdotuksia. Tehtävä sopii sinulle, mikäli olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut tuottavuuden kehittämisestä. 

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa perheyhtiössä
  • Ammattitaitoiset työkaverit 
  • Positiivisen ja kannustavan työskentelyilmapiirin, jossa kollegat tukevat toisiaan
  • Hyvän perehdytyksen alumiinin kiehtovaan maailmaan

Tehtävässä onnistumiseksi sinulla on hyvä olla:

  • Insinöörin / DI:n koulutus tuotanto- tai automaatiotekniikan alalta
  • Kokemusta tuotannon kehittämisestä konepajaympäristössä
  • Kokemusta tuotantoautomaatiosta, robotiikasta ja lastuavasta työstöstä
  • Ymmärrystä ja kokemusta Lean-toiminnasta
  • CAD/CAM -ohjelmistojen sekä MS Office-osaamista

Arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoa, halua kehittyä työssä ja hyvää työmoraalia. Tehtävässä pärjäämistä edesauttaa hyvän suomen kielen taidon lisäksi englannin kielen osaaminen. 

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa Juha Pouttu, yksikön johtaja, Purso AluCool Oy p. 050 364 6338 

Paikka täytettään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian , kuitenkin viimeistään 24.11. osoitteeseen: https://purso.fi/fi/yritys/rekrytointi/

************************************************************************************

Purso Oy on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on kuuden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena alumiiniasiantuntijana. Purso toteuttaa alumiiniset ratkaisut eri teollisuuden aloille, järjestelmäratkaisuja julkisivuihin sekä led-valaistukseen. Luja ammattitaito ja suunnitteluosaaminen takaavat kestävän lopputuloksen, asiakaslähtöinen palvelumalli varmistaa pitkät kumppanuudet. Yhtiö työllistää noin 300 henkilöä ja viennin osuus myynnistä on noin 40 %. www.purso.fi ja www.pursoalucool.fi

Osaamisalue: