Kunnossapitoasentaja

 

Me työskentelemme määrätietoisesti saavuttaaksemme asiakkaidemme asettamat tavoitteet.
Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.
Oletko sinä yksi meistä?
Etsimme nyt kunnossapitoasentajaa Punkaharjun yksikköömme.

Sijainti: Punkaharju
Tehtävä: Kunnossapitoasentaja
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen
Työsuhteen luonne: Toistaiseksi voim.

Quant
Quantilla on toimintaa noin 30 maassa ja yhteensä yli 2900 työntekijää.
Punkaharjulla vastaamme Metsä Woodin tehtaiden kunnossapidosta.

Tehtävät
Etsimme kunnossapitoasentajaa Punkaharjun yksikköömme, jossa olet osa kunnossapitoryhmäämme. Tehtäviisi kuuluvat asiakkaamme tuotantolaitteiden monipuoliset kunnossapitotehtävät, korjaukset ja huollot. Toimit aktiivisessa yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja varmistat omalla työlläsi tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden.

Vaatimukset
Edellytämme kone- ja metallitekniikan perustutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa. Olet työskennellyt teollisuudessa aikaisemmin ja sinulla on kokemusta kunnossapitotoiminnasta. Olet valmis joustamaan toiminnan mukana. Positiivinen asenne ja hyvät ongelmanratkaisutaidot ovat eduksi. Turvallisesti työskentely ja asiakaspalvelu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kunnossapidon kehittämiseen. Tarjoamme edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.

Hakeminen
Täytä hakemus oheisen hakupainikkeen kautta viimeistään 31.8.2019.

Lisätietoja tehtävästä antavat (arkisin klo 7-16): Hemmo Karvinen 050 373 4720 tai Henri Saari 040 743 37 88.

www.quantservice.fi

 

Osaamisalue:

Quant Finland Oy

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja. Olemme jo yli 25 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme hyödyntämään kunnossapidon koko potentiaalin. Quantin ammattilaiset erottuvat edukseen, oli kyseessä tinkimätön turvallisuus, kunnossapidon toimintatapojen kehittäminen, kustannusten optimointi tai tuotannon tehostaminen. Kunnossapito on intohimomme, ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti.