Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

ASIAKASOHJAAJA (sosionomi) Messii-hanke, Asiakasohjauksen palveluntarpeen tiimi (lapset ja nuoret) 1

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 20.07.2023, 14:00
  • Suljettu 10.08.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

ASIAKASOHJAAJA (sosionomi) Messii-hanke, Asiakasohjauksen palveluntarpeen tiimi (lapset ja nuoret) 1

Asiakasohjaaja (sosionomi): 

Tule osaksi palvelutarpeen arvioinnin tiimiä, ja ole mukana toteuttamassa ja kehittämässä koko Keusoten alueella syksyllä käyttöön otettavaa jalkautuvan konsultaation Messii-toimintamallia!

Haemme asiakasohjausyksikköön, lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin tiimiin Nurmijärvelle, Tuusulaan, Mäntsälään ja Hyvinkäälle neljää (4) asiakasohjaajaa/sosionomia määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.9.2023-31.8.2024. Tehtävä sijoittuu asiakasohjausyksikköön lapsiperheiden tiimiin, joka on jaettu neuvonnan, ohjauksen ja virka-aikaisen päivystyksen tiimiin sekä palvelutarpeen arvioinnin tiimiin. Haettava tehtävä on lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin tiimissä. Tiimiin kuuluu esimiehen lisäksi kahdeksan sosiaalityöntekijää ja kahdeksan asiakasohjaajaa/sosionomia, jotka vastaavat lapsiperheiden ja nuorten palvelutarpeen arvioinneista sekä perheiden tuesta. 

Messii-palvelun tarkoituksena on ensisijaisesti tarjota sosiaalityön osaamista matalalla kynnyksellä asiakkaan toimintaympäristössä ammattilaisille sekä asiakkaalle. Lue Messii-hankkeen toimintamallista, tavoitteista ja työtehtävistä alla olevasta linkistä:

Lue lisää Messii-hankkeesta tästä linkistä. Lähetkö säkin Messii?

Työskentelyotteemme on lapsikeskeinen, verkostoituva ja dialogisuutta sekä asiakkaan osallisuutta painottava. Työtä tehdään tiimissä yhdessä ja tiimin toiminnan rakanteet tukevat sitä, että työntekijät pystyvät suunnittelemaan työtään ja aikataulujaan itsenäisesti. Työtä tehdään joustavasti toimistolla ja etänä. Toimimme koko Keusoten alueella.

Työ edellyttää sosiaalialan koulutukseen pohjautuvaa tietoperustaa ja laaja-alaista osaamista sekä tehtävään liittyvän lainsäädännön, palveluverkoston ja -prosessien tuntemista sekä kykyä näiden monipuoliseen soveltamiseen käytännön työssä. Työ vaatii hyvää paineensietokykyä, ongelmanratkaisutaitoja, luovuutta, organisointikykyä sekä perustason IT-taitoja. Tehtävässä edellytetään erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, kykyä ihmislähtöiseen ja vaikuttavaan kohtaamiseen ja dialogiin sekä ratkaisukeskeistä työotetta. Lisäksi edellytämme hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä kykyä mukautua akuutteihin tilanteisiin. 

Arvostamme aiempaa kokemusta palvelutarpeen arviointityöstä, lastensuojelutyöstä ja/tai perhesosiaalityöstä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.  

Tarjoamme Sinulle moniammatillisen tiimin ja lähiesimiehen tuen sekä säännöllisen työnohjauksen. Kehitämme jatkuvasti työtämme ja tarjoamme eettisesti orientoituneen ja oppivan työyhteisön. Kehitämme työtämme kuukausittaisten kehittämispäivien ja jatkuvan oppimisen avulla.

Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 § mukaista pätevyyttä. Aloitamme mahdollisuuksien mukaan hakijoiden haastattelut jo haun aikana.

Lisätiedot & yhteydenotot: 

  • Määräaikainen virkasuhde ajalle 1.9.2023-31.8.2024. Aloitus myös sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen asiakasohjaajan/sosionomin palkka on 3019,19 €/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. 
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat: Avaa sivu tästä.

Lisätietoja voit kysyä ssiakasohjauksen esihenkilö Jaakko Rytköltä, 050 497 2716, jaakko.rytko@keusote.fi ja asiakasohjauksen esihenkilö Heidi Luostarilta 050 497 2723, heidi.luostari@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 10.8.2023 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.