Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Puheterapeutti: erityisryhmien asiantuntijapalvelut, Liperi (id7991)

  • Sijainti Liperi
  • Julkaistu 27.09.2023, 16:00
  • Suljettu 12.10.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Puheterapeutti: erityisryhmien asiantuntijapalvelut, Liperi (id7991)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 11.10.2023 MENNESSÄ VAKITUISEEN TEHTÄVÄÄN 

puheterapeuttia

honkalampikeskukseen
 
 

Tehtävänkuvaus 

Haemme moniammatilliseen työryhmäämme Honkalammelle erityisryhmien asiantuntijapalveluihin puheterapeuttia. Asiakkainamme on kehitysvammaisia, autisteja ja muita, joilla on vaikeita kehityksen haasteita. Työskentelemme Liperin Honkalammella ja liikumme koko Siun sote alueella. Työryhmässämme on vankka kokemus vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä ja meillä työskentelee AAC-ohjaaja, kuntoutus- ja kommunikaatio-ohjaajat. 

Erityisryhmien asiantuntijapalvelut kuuluvat perusterveydenhuollon kuntoutuksen yhteyteen, joten halutessasi voidaan sinulle räätälöidä työnkuva, johon kuuluu työskentelyä myös perusterveydenhuollossa. 

 Puheterapeutin työhön sisältyy puheterapeuttisten arvioiden tekemistä kuntoutuksen suunnittelua ja seurantaa varten. Lisäksi työhön sisältyy kommunikaation apuvälineiden arviointia niin lapsille kuin aikuisillekin. Asiakkaan toimintaympäristöön tehtävä ohjaus on myös merkittävä osa työtä kuten yhteistyö alueen muiden puheterapeuttien kanssa. Kommunikaation haasteiden lisäksi asiakkaillamme voi olla myös haasteita suun herkkyyden ja syömisen kanssa. 

Toimimme tiiviinä työryhmänä ja arvioimme asiakkaan kehitystä ja kuntoutuksen tarvetta moniammatillisesti. Työ joustaa tarpeidesi mukaan ja sinun mahdollista suunnitella itse aikataulusi. 

Etsimme ennakkoluulotonta, haasteisiin valmista ja moniammatilliseen yhteistyöhön halukasta kommunikaation ammattilaista. Tarjoamme monista pitkäaikaisista ammattilaisista koostuvan, rennon työyhteisön.

Kelpoisuusehdot

 Kelpoisuusehtona puheterapeutin tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia puheterapeutin tehtävissä. 

Palkkaus ja edut 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloituksessa otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002)Tehtävässä on koeaika kuusi  kuukautta.

Lisätietoja antaa ylilääkäri Minna Kuusela, minna.kuusela@siunsote.fi  p.013 330 5037

Tehtävään haetaan sähköisesti. 

Joensuussa 27.9.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: