AVARN Security Oy

Vartija, vuorotteluvapaan sijaisuus, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 16.12.2022, 8:00
  • Suljettu 16.01.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vartija, vuorotteluvapaan sijaisuus, Turku

Haemme vartijaa Turkuun monipuolisiin turvallisuusalan työtehtäviin vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Työskentely-ympäristö ja tarkemmat työtehtävät määräytyvät kokemuksesi ja vahvuuksiesi mukaan. 

Laita rohkeasti hakemus, niin keskustellaan tarkemmin tarjolla olevista työtehtävistä!

Sijaisuus ajoittuu välille 16.12.2022 – 29.05.2023. Aloituspäivä on keskusteltavissa, aloitus kuitenkin viimeistään 13.02.2022. Vuorotteluvapaan sijaisen työsopimus on määräaikainen, kuukausipalkkainen työsopimus. Vuorotteluvapaan päättymisen jälkeen sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet jatkaa työskentelyä yrityksessämme samankaltaisissa työtehtävissä.

Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat luotettavuus, positiivinen asenne, paineensietokyky ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Edellytämme: 

  • voimassa olevaa vartijakorttia 
  • vähintään 18 vuoden ikää 
  • nuhteetonta taustaa
  • sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

 Lisäksi sinun tulee täyttää seuraavat vuorotteluvapaan sijaisen kriteerit:

  • olet ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • olet alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut (tutkinnon suorittamisesta kulunut enintään vuosi) tai
  • olet vuorotteluvapaan sijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tarjoamme sinulle

Avarn Securityssä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu ovat ensisijaisen tärkeää. Sinä olet meille tärkeä ja pidämme sinusta hyvää huolta!

Heräsikö mielenkiinto tehtävää kohtaan? Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.01.2023. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 14 toimipisteemme kautta ja työllistämme yli 3 500 turvallisuusammattilaista.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tero Åström, tero.astrom@avarnsecurity.fi, +358 40 835 5606.

Osaamisalue: