Rastor-instituutti

Taloushallinnon osaajaksi F.E.C

  • Sijainti Pohjois-Pohjanmaa, Lappi, Kainuu
  • Julkaistu 05.06.2023, 20:28
  • Suljettu 04.08.2023, 23:59

Taloushallinnon osaajaksi F.E.C

Etäkoulutus

Taloushallinnon osaajaksi F.E.C

POHJOIS-POHJANMAA, LAPPI, KAINUU

Monimuoto etänä

Koulutuksen kesto 6 kk

Rekrytoiva koulutus on tilaisuutesi opiskella talous- ja henkilöstöhallintoa ja työllistyä alan tehtäviin. Työttömille ja työttömyysuhan alaisille suunnattu koulutus sopii sekä taloushallinnon työkokemusta omaaville että vasta-alkajille ja alanvaihtajille. Koulutus järjestetään Pohjois-Pohjanmaan, Lapin ja Kainuun alueella yhteistyössä TE-palveluiden kanssa.

Hinta 0€

Työvoimakoulutus on maksutonta.

Tule TE-liveen kuulemaan ja kysymään lisää koulutuksesta ti 13.6. klo 13.

Korkeatasoisella koulutuksella talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviin

Taloushallinnon osaajaksi F.E.C koostuu korkeatasoisesta koulutuksesta ja työssäoppimisesta. Koulutuksessa perehdyt sinulle sopivissa tehtävissä taloushallinnon ja hallinnon osaamisalueisiin kuten kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja tilinpäätökseen sekä HR:n perusteisiin. Sovellat oppimaasi käytäntöön omassa yhteistyöyrityksessäsi. Tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen päätyttyä.

Kuka voi hakea koulutukseen?

Koulutus sopii kaikille taloushallinnon tai hallinnon työtehtävistä kiinnostuneille. Sinulla voi olla aiempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä, mutta yhtä hyvin voit olla työurasi alussa tai alanvaihtaja. Tärkeintä on motivaatio omaksua moninaisia talous- ja henkilöstöhallinnon osaamisalueita ja työtehtäviä.

Voit hakea mukaan, mikäli olet työtön, työttömyysuhan alainen, toistaiseksi lomautettu tai jos määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua. Sujuva suomen kielen taito vaaditaan.

Millaisen työpaikan voi saada? 

Hakijoille pyritään löytämään osaamiseen ja tavoitteisin sopiva yhteistyöyritys. Monipuoliset taloushallinnon työtehtävät painottuvat koulutuksen alussa erilaisiin avustaviin ja koordinoiviin tehtäviin.

Hae välittömästi tai viimeistään 4.8.2023

Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

1. Hae koulutukseen täyttämällä hakemus oman alueesi TE-palveluiden sivuilla. Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Varmistathan ensin, että työnhakusi on voimassa TE-palveluissa.

2. Täytä osaamisprofiilisi Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään
Täyttämällä osaamisprofiilin voimme etsiä juuri sinulle sopivan yhteistyöyrityksen ja kertoa henkilökohtaisesti hakuprosessin etenemisestä. Osaamisprofiilisi toimii käyntikorttina yrityksiin.

Koulutukseen pääsee mukaan enintään 20 opiskelijaa.

Lue lisää: Mikä on F.E.C-koulutus?

Rastor-instituutti

Osaamisalue: ,