Reka Kaapeli on kansainvälinen ja kasvava perheyritys, jossa ammattitaitoa arvostetaan. Olemme omalta osaltamme luomassa vihreämpää maailmaa ja tukemassa digitalisaatiota ja kestävää energiantuotantoa. Tällä hetkellä meillä työskentelee noin 260 ammattitaitoista rekalaista. Olisitko sinä yksi meistä?

Etsimme sinua energinen ja kehitysorientoitunut 

TUOTANNONSUUNNITTELIJA

Tehtävänäsi on Hyvinkään tehtaan tuotannon karkea- ja hienosuunnittelu, ja tarvittavien raaka-aineiden tilaaminen. Toimitusketjun tunteminen, vaihto-omaisuuden hallinta ja läpimenoaika tulevat myös tutuiksi työssäsi. Toimit päivittäin vuorovaikutuksessa mm. kotimaan myynnin, vientimyynnin, asiakaspalvelun, tuotannon ja hankinnan kanssa.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. AMK-insinööri) ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työn hektisyyden takia nopea kokonaisuuden hahmottamiskyky ja päätöksentekokyky ovat tärkeitä asioita työssä menestymiseksi. Lean-filosofian tuntemus on etu. Englannin kieltä käytetään työssä päivittäin, ruotsin ja muun kielen osaaminen on etu.

Mitä tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan tuotannonohjaamiseen. Tarjoamme itsenäisen tehtävän menestyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä, osaavan organisaation tuen ja kattavan työterveyshuollon. Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Hyvinkäällä.

Videolta kuulet rekalaisten omin sanoin millaista työskentely meillä on.

 

 

Kiinnostuitko?

Tee hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 15.12.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Anne Tillgren puh. 040 861 8439.

 

Reka Kaapeli Oy on vuonna 1961 perustettu, suurin suomalaisomisteinen kaapelinvalmistaja. Toimitamme kestäviä ja laadukkaita kaapeliratkaisuja uusiutuvaan energiantuotantoon, verkonrakennukseen, teollisuuteen sekä asuin- ja toimistorakentamiseen. Kaikki kaapelimme valmistetaan Suomessa vihreällä energialla. Vastuullisuuteemme voit tutustua tarkemmin verkkosivuillamme: www.reka.fi/vastuullisuus/

Osaamisalue:

Reka Kaapeli Oy

Suomalaisen kaapeliteollisuuden eturiviin kuuluva Reka Kaapeli toimittaa laadukkaita kaapeliratkaisuja teollisuuden, rakentamisen, sähkönsiirron ja televerkkojen tarpeisiin. Tänä päivänä meitä ammattitaitoisia rekalaisia on noin 260 ja työskentelemme Suomessa Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Keuruulla. Toimimme kansainvälisesti ja päämarkkina-alueitamme ovat kotimaan ohella Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä. Meillä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa ja Venäjällä.