Reka Kaapeli on kansainvälinen ja kasvava perheyritys, jossa ammattitaitoa arvostetaan. Olemme omalta osaltamme luomassa vihreämpää maailmaa ja tukemassa digitalisaatiota ja kestävää energiantuotantoa. Tällä hetkellä meillä työskentelee noin 260 ammattitaitoista rekalaista. Olisitko sinä yksi meistä?

Etsimme sinua kehitysorientoitunut 

TUOTESUUNNITTELIJA

Keskeisin tehtäväsi on keski- ja suurjännitekaapeleiden rakenteellinen tuotesuunnittelu sekä tuotetietojen laskenta ja määrittely osana suunnittelutiimiämme. Osallistut vastuualueesi kaapeliteknisiin asiantuntijatehtäviin myynnin, tuotannon ja tuotekehityksen tukena.

Mitä odotamme sinulta

Sähkö-/sähkövoimatekniikan insinöörin tutkinto (insinööri, AMK tai DI) luo sopivan pohjan tehtävään. Arvostamme oma-aloitteista ja järjestelmällistä otetta suunnittelu- ja kehitystehtäviin, sähköjakeluverkkoihin liittyvä tuntemus on etu. Englannin kielen taito varmistaa tehtävässä menestymistä, sillä teet yhteistyötä myös ulkomaisen vientiorganisaatiomme kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme näköalapaikan menestyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä, osaavan organisaation tiimin/tuen ja kattavan työterveyshuollon. Lisäksi työntekijämme saavat lounasedun ja tukea liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen. Työsuhde on vakituinen ja teemme tällä hetkellä töitä pääasiassa etänä, pääkonttorimme sijaitsee Hyvinkäällä.

Videolta kuulet rekalaisten omin sanoin millaista työskentely meillä on:

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 14.2.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitysjohtaja Mika Mutru, p. 0207 200 294 (mika.mutru@reka.fi).

 

Reka Kaapeli Oy on vuonna 1961 perustettu, suurin suomalaisomisteinen kaapelinvalmistaja. Toimitamme kestäviä ja laadukkaita kaapeliratkaisuja uusiutuvaan energiantuotantoon, verkonrakennukseen, teollisuuteen sekä asuin- ja toimistorakentamiseen. Kaikki kaapelimme valmistetaan Suomessa vihreällä energialla. Vastuullisuuteemme voit tutustua tarkemmin verkkosivuillamme: www.reka.fi/vastuullisuus/

Osaamisalue: ,