Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle 

AAMUSIIVOOJAA

Miltä kuulostaisi työskentely kiinteistöalalla? Oletko aamuvirkku ja viihdyt aamutöiden parissa? Jos tunnistit itsesi, jatka lukemista! 

Asiakasyrityksemme on Tampereen seudulla toimiva luotettava ja ammattitaitoinen siivousalan yritys, joka tarjoaa laaja-alaisesti siivouksia niin yrityksille, taloyhtiöille, toimistoille kuin toimitiloille.

Eduksi katsomme siivousalan tuntemuksen/kokemuksen, mutta pääasia on, että sinulla on aitoa kiinnostusta ja halua toimia siivoustehtävien parissa. 

Odotamme, että olet toimeen tarttuva, positiivisen asenteen omaava, palveluhenkinen tekijä. 

Siivoojan työtä on tarjolla 25 h/viikko (5 tuntia päivässä 5 päivänä viikossa). Halutessaan voi tehdä myös enemmän tunteja.

Työaika alkaa yleensä klo 6.00, mutta satunnaisesti työt saattavat alkaa jo klo 4.00 aamulla. Palkkauksessa huomioidaan aikaisin aamulla tehtävä työ. Työpäivät sijoittuvat arkipäiville. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olisiko tämä aamusiivoustyö juuri sinun? Pääset hakemaan tehtävää suoraan nettisivujemme kautta www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Matias Syrjäniemi p. 040 196 0779.  

Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Osaamisalue: ,

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.