Haemme nyt kokenutta palkka ja/tai henkilöstöhallinnon-asiantuntijaa käyttöönottoprojektien läpivientiin sekä konsulttitiimin esihenkilörooliin.

Tiimin vetäjän roolissa olet vastuussa rekrytointi- ja vuokrahenkilöliiketoiminnan tukemisesta tiimisi kanssa. Toimit itse palkka- ja henkilöstöjärjestelmän pääkäyttäjänä ja asiakasrajapinnassa järjestelmien mahdollisissa integraatioissa.Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä ulkoisen palkanlaskentatiimiimme kanssa, ratkot haastavia palkkaprosesseihin  ja tes-tulkintoihin liittyviä kysymyksiä sekä toimit myynnin tukena mm. työpaikkailmoitusten ja haastattelujen organisoimisessa. Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu myös koulutustehtävät, kuten vuokratyöntekijöiden ohjaus, kouluttaminen ja mahdollisten demotilaisuuksien vetäminen asiakasyritysten esihenkilöille. Lisäksi teet jatkuvaa kehitystyötä RekryDiilin ympäristön ja toimintatapojen osalta.

Toivomme sopivalta hakijalta useamman vuoden kokemusta palkkahallinnon ja /tai henkilöstöasioiden hoidosta. Edellytämme käyttökokemusta palkka/ hallintojärjestelmistä kuten esimerkikiksi MEPCO, LikeIT, Linkity. Ymmärrys myynti- ja talousjärjestelmistä varsinkin laskutuksen toteuttamisesta on hakijalle ehdottomasti etu.

Roolissasi toimit esihenkilönä kasvavalle tiimille, joka vastaa sisäisestä back-office tuesta. Tiimin osallistaminen ja osaamisen kasvattamisen tukeminen ovat olennainen osa työtäsi.

Olet  tervetullut viihtyisälle toimistollemme Tampereen keskustaan Näsijärven rannalle. Alun orientaatiovaiheen ja nyt käynnissä olevan järjestelmäuudistuksen jälkeen voit tehdä työtä myös osin etänä. Toivomme kuitenkin varsinkin alkuun vahvaa läsnäoloa tiimin kanssa yhteisen työkulttuurin ja käytänteiden ollessa huomiosi keskipisteenä.  Työ voi alkaa sovitusti kuitenkin mielellään ennen kesää.

Kompensaation taso tulee riippumaan valittavan henkilön taustasta ja kompetensseista. KK-palkan lisäksi meillä on käytössä bonus joka perustuu tiimikohtaiseen onnistumiseen.

Työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, aktiivista työotetta ja rohkeaa otetta keskusteluun ja työn kehittämiseen.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi avoimet-tyopaikat.

Lisätietoa työtehtävästä mika.tynkkynen@rekrydiili.fi

#rekrydiili

RekryDiili Oy on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää. Palveluihimme kuuluu muun muuassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit sekä suorahaku. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.