RekryDiili Oy

CNC-sorvaaja

  • Sijainti Raisio
  • Julkaistu 23.05.2023, 0:00
  • Suljettu 23.06.2023, 0:00

CNC-sorvaaja

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Raisioon CNC-sorvaajaa, jolla on Heidenhain-kokemusta ja joka on kiinnostunut monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä. Työssä käsitellään isoja kappaleita.

Asiakasyrityksemme on vakavarainen yritys, jolla on monipuolinen konekanta, hyvät työolot ja ammattitaitoinen henkilökunta. Tarjoamme kaksivuorotyötä ja odotamme hakijalta pitkäjänteisyyttä ja sitoutumiskykyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Heidenhain-kokemusta ja kykyä käsitellä isoja kappaleita. Arvostamme lisäksi tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, joka mahdollistaa ammattitaidon kehittämisen. Palkkaus on kilpailukykyinen ja työsuhteeseen kuuluu kattavat henkilöstöedut.

Mikäli olet pitkäjänteinen ja sitoutunut työntekijä ja omaat kiinnostusta monipuoliseen ja vaihtelevaan työhön, lähetä hakemuksesi meille jo tänään!

Voit hakea työpaikkaa suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai täytä hakemus linkistä.

 

Ota yhteyttä:

Heidi Saarijärvi

p. 044 337 4707

heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi

 

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää. Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

#rekrydiili

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.