RekryDiili Oy

Elintarvikealan tutkimusavustajaa

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 08.07.2022, 0:00
  • Suljettu 14.08.2022, 0:00

Elintarvikealan tutkimusavustajaa

 

Haemme nyt Helsinkiin/Tampereelle elintarvikealan tutkimusavustajaa.

Haastattelemme hakijoita jo rekrytointiaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviin kuuluu muun muassa elintarvikealan kuluttajatutkimusten tiedonkeräys, kuluttajahaastattelut sekä -rekrytoinnit tutkimuskohtaisesti vaihtuvissa pisteissämme pääkaupunkiseudulla/Tampereen alueella elintarvikkeiden esivalmistelu tutkimuksissa.

Työtä on tarjolla tutkimustilanteen mukaan: 0-40 tuntia viikossa. Pääasiassa työvuoroja on kuitenkin tarjolla viikoittain. Työ sopii myös opintojen tai toisen työn oheen, mutta odotamme sinulta joustavuutta, sillä työaika sijoittuu kello 10-20 välille arkisin ja silloin tällöin myös viikonloppuisin. Työ alkaa elokuun alkupuolella.

Odotamme hakijalta: kiinnostusta ja rohkeutta asiakaspalvelutyöhön, reipasta ja itsenäistä työotetta ja tarkkuutta sekä kiinnostusta elintarvikkeisiin. Työ on välillä myös fyysistä, esimerkiksi tavaroiden nostelua ja kuormien purkua.

Excelin alkeiden hallinta, hygieniapassi ja oma auto ovat suuri plussa, mutta eivät välttämättömiä. Perehdytämme työntekijän tehtävään. Työssä tarvitaan sujuvaa suomenkielen taitoa.

 

Annathan työhakemuksen yhteydessä tuntipalkkatoiveesi, kiitos!

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.