RekryDiili Oy

Hoiva-avustajia

  • Sijainti Raisio
  • Julkaistu 21.07.2022, 0:00
  • Suljettu 21.08.2022, 0:00

Hoiva-avustajia

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Turkuun hoiva-avustajia! 

Etsimme nyt motivoitunutta ja oma-aloitteista hoiva-avustajaa keikkatyösuhteeseen asiakasyrityksellemme, joka tarjoaa tehostettua vaativaa palveluasumista muistisairaille, sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

– Tehtävään soveltuvia opintoja (huomioimme myös opiskelijat)

– Aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä

– Kuuntelutaitoa ja kunnioitusta asiakasta kohtaan

– Intohimoa auttamiseen ja palvelemiseen

– Joustavuutta ja hyvät työyhteisötaidot

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen työn. Hoiva-avustajan työtä tehdään vuorotyössä, ja se voi sisältää myös viikonlopputyötä. 

Toivomme myös, että sinulla on suoja koronaa vastaan esim. rokotusten kautta. Tartuntatautilain pykälän 48 a mukaan 1.2. lähtien sote-alan työntekijöillä, jotka työskentelevät koronan riskiryhmään kuuluvien parissa, voi olla vain erityisen painavasta syystä puutteellinen suoja koronaa vastaan.

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES mukaan 

Töiden aloitus: Mahdollisimman pian


Jos kiinnostuit ja tunnistit itsesi kuvauksista, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

eetu.rautiainen@rekrydiili.fi
0407095508

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting. Hae paikkaa osoitteessa www.rekrydiili.fi 

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.