Haemme nyt asiakasyrityksellemme Kanta-Hämeen alueelle

 ISÄNNÖITSIJÄÄ!

 Oletko asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja hieman jo alalta kokemusta omaava reippaalla asenteella varustettu työntekijä?

Jos vastasit kyllä niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää.

Pääset osaksi huipputiimiä kannustavaan työyhteisöön ja tehtävässäsi toimit taloyhtiöiden puheenjohtajana pientaloyhtiöissä. Käsittelet esimerkiksi juridisia tekstejä sekä tuotat pöytäkirjoja.

Tässä työssä pääset osaksi työyhteisöä, jossa osaamiseesi luotetaan ja sinulle annetaan vastuuta. Et kuitenkaan jää yksin, sillä palkkaava yritys välittää työntekijöistään ja alkuun pääsemisessä sinulla onkin tukenasi isomman taloyhtiön isännöitsijä.

Rakennustekniikan osaamisesta sekä isännöitsijän ammattitutkinnosta (IAT) on tässä tehtävässä iso etu, se ei kuitenkaan ole pakollista, jos omaat kokemusta alalta ja asenteesi työtä kohtaan on kohdallaan. 

Tehtävään palkattavalta vaditaan vähintään toisen asteen tutkinto soveltuvalta alalta.

Palkkaus kokemuksen mukaan.

Työntekijältä arvostetaan positiivista asennetta työhön, vastuullisuutta, aktiivista työotetta ja rohkeaa otetta asiakaspalvelun laadun turvaamiseksi.

Työ alkaa vuoden vaihteessa, mutta tarve saattaa tulla aikaisemminkin, joten laita hakemusta tulemaan pian.

Hakijoita haastatellaan jo haku aikana.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Johanna Laurila p. 0400 406491, johanna.laurila@rekrydiili.fi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Osaamisalue: ,

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.