RekryDiili Oy

Karjanhoitaja

  • Sijainti Miehikkälä
  • Julkaistu 12.05.2023, 0:00
  • Suljettu 12.06.2023, 0:00

Karjanhoitaja

Asiakasyrityksemme etsii ammattitaitoista karjanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Haminan kupeesta sijaitsevalle tilalle. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme hakijalta jo jonkin verran työkokemusta alalta.

Tehtävään sisältyy päivittäinen karjanhoito, eläinten terveyden seuranta, lypsyt sekä mahdollisten ongelmien havaitseminen ja korjaaminen. Työ on monipuolista ja vaativaa, joten etsimme motivoitunutta ja ammattitaitoista henkilöä, jolla on vahva halu kehittää osaamistaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työskentelyolosuhteet. Tarvittaessa asunto järjestyy, joten myös muualta tulevat hakijat voivat hakea rohkeasti.

Jos olet kokenut karjanhoitaja ja etsit vakituista työpaikkaa, lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia tai soittamalla meille.

Voit hakea työpaikkaa suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai täytä hakemus linkistä.

 

Ota yhteyttä:

Heidi Saarijärvi

p. 044 337 4707

heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi

 

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää. Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

#rekrydiili

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.