RekryDiili Oy

KOTISIIVOJA-yrittäjiä Pirkanmaan Alueelle

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 20.07.2022, 0:00
  • Suljettu 31.08.2022, 0:00

KOTISIIVOJA-yrittäjiä Pirkanmaan Alueelle

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Tule tekemään merkityksellistä kotisiivoojan työtä kotimaiseen kotissiivouksien merkittävimpään yritykseen. Haemme nyt asiakasyrityksellemme:

KOTISIIVOOJA YRITTÄJIÄ

Tällä hetkellä haemme yrittäjää/yrittäjiä Pirkanmaan alueelle.

Kotisiivous on fyysistä ja huolellisuutta vaativaa työtä, jossa tarvitaan aimo annos reipasta asiakaspalveluasennetta. Samalla siivoustyö on kuitenkin myös antoisaa. Siivouskeikan jälkeen näet oman kädenjälkesi ja aikaansaannoksesi konkreettisesti saman tien. 

Tässä on huippu mahdollisuus sinulle, joka koet, että osaat ohjata omaa tekemistäsi ja määrittää itsellesi juuri sopivan työmäärän. Ansaintaan voit vaikuttaa omalla työlläsi ja vapaata voit pitää itsellesi sopivana ajankohtana. 

Menestyksesi on myös meille tärkeää. Viitoitetaan tiesi menestykseen yhdessä!

Iälläsi, sukupuolellasi, koulutuksellasi tai sillä mistä olet kotoisin ei ole merkitystä. Vaan jos seuraavat ominaisuudet kuulostavat siltä, että ovat osa sinua laita rohkeasti hakemusta tulemaan.
Tämän työn tekijältä odotetaan: palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Koska työ tehdään asiakkaidemme luona heidän kodeissaan, on välttämättömänä vaatimuksenamme se, että omaat hyvät käytöstavat ja toisten ihmisten kunnioittaminen ja huomioon ottaminen ovat sinulle itsestään selvyys, niin silloin saatat olla juuri etsimämme henkilö.
Lisäksi suomen kielen taito, auto ja b-ajokortti on välttämätön.
Työtä tehdään päiväaikaan kiireettä, asiakas ja hyvä työnjälki keskiössä.

Työtä on tekevälle paljon, mutta voit tehdä työtä myös itsellesi sopivan viikkotunti määrän.
Sinulla voi olla jo toimiva yritys tai voit olla yrittäjyydestä haaveileva. Meidän kauttamme saat asiakaskontaktit ja hoidamme myös näkyvyyden ja markkinoinnin alueellasi.

Mikäli kiinnostuit ja haluat tehdä työtä, jolla on valtaisa merkitys toisen elämään, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Laita hakemuksesi osoitteessa: www.rekrydiili.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Marttiini // matti.marttiini@rekrydiili.fi

 

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.