RekryDiili Oy

Lähihoitaja keikkatyö

  • Sijainti Lempäälä
  • Julkaistu 26.07.2022, 0:00
  • Suljettu 15.08.2022, 0:00

Lähihoitaja keikkatyö

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle lähihoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyöhön! Sinä sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammattilainen tai ammattilaiseksi aikova. Etsitkö uusia haasteita? Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri palveluyksiköissä. 

Haemme iloiseen joukkoomme motivoituneita ja oma-aloitteisia tekijöitä erilaisiin sijaisuuksiin ja tehtäviin. Voit olla osa-aikatyötä etsivä palveluammattilainen tai alan opiskelija. Työ sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen ja työajoista voimme sopia joustavasti. Sinä päätät, kuinka paljon töitä haluat tehdä. 

Työssä tarvitset hoitoalan ammattitaitoa (lähihoitajan tutkinto tai opiskelet lähihoitajaksi), sujuvaa suomen kielen taitoa sekä luotettavaa ja ystävällistä työskentelyotetta. Kotihoidon asiakastyössä eduksi ovat voimassa oleva LOVe-tentti ja/tai ensiapukoulutus sekä ajokortti.

Tehtävään perehdytetään ja tukenasi toimii esimiehesi lisäksi koko tiimi. Arvostamme, jos omaat joustavan työotteen, muutoskykyä, hyvät työyhteisötaidot ja sinulla olisi intohimo asiakkaiden auttamiseen.

Toivomme myös, että sinulla on suoja koronaa vastaan esim. rokotusten kautta. Tartuntatautilain pykälän 48 a mukaan 1.2. lähtien sote-alan työntekijöillä, jotka työskentelevät koronan riskiryhmään kuuluvien parissa, voi olla vain erityisen painavasta syystä puutteellinen suoja koronaa vastaan.

Tarjoamme:

-Mielenkiintoisen, vastuullisen ja erittäin palkitsevan työn

-Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin

-Lämpimän ja tukevan työyhteisön, jossa arvomme luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus näkyvät päivittäisessä työssämme.

Mikäli välität aidosti ihmisistä ja haluat tärkeän ja palkitsevan työn, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä: 

Heidi Saarijärvi

heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi

044 337 4707

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. Laita meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.rekrydiili.fi. 

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.