RekryDiili Oy

Lähihoitajia keikkatyöhön

  • Sijainti Kempele
  • Julkaistu 26.07.2022, 0:00
  • Suljettu 15.08.2022, 0:00

Lähihoitajia keikkatyöhön

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ouluun lähihoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyöhön! Sinä sosiaali- tai terveydenhuoltoalan ammattilainen tai ammattilaiseksi aikova. Etsitkö uusia haasteita? 

Tule osaksi innostunutta ja ammattitaitoista vammaishoitotyön tiimiä. Haemme nyt keikkailevia lähihoitajia vammaishoitotyöhön. Työ sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen ja työajoista voimme sopia joustavasti. Sinä päätät, kuinka paljon töitä haluat tehdä. Saat hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen. 

Tuemme, ohjaamme ja avustamme asiakkaitamme päivittäisissä toimissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Kohtaamme asiakkaamme aitona, omana itsenämme. Meillä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote. Sinä olet avainhenkilö asiakkaidemme kohtaamisissa joka päivä. Asiakkaamme ovat fyysisesti vammaisia, kehitysvammaisia tai muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitsevia ihmisiä.

Sinulla tulee olla:

-lähihoitajan tutkinto tai vaihtoehtoisesti 2/3 lähihoitajaopinnoista suoritettuna, joille mahdollistamme rajoitetun lääkeluvan suorittamisen 

-suoritetut LOVe-lääkehoidontentit

-tartuntatautilain mukainen rokotussuoja

Toivomme, että:

-omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

-aktiivisen ja vastuullisen työskentelyotteen

-sinulta löytyy hygieniapassi 

-omaat sujuvan suomen kielen taidon

-sinulla on lämmin sydän, positiivista tekemisen meininkiä, kuuntelutaitoa ja kunnioitusta asiakasta kohtaan

Toivomme myös, että sinulla on suoja koronaa vastaan esim. rokotusten kautta. Tartuntatautilain pykälän 48 a mukaan 1.2. lähtien sote-alan työntekijöillä, jotka työskentelevät koronan riskiryhmään kuuluvien parissa, voi olla vain erityisen painavasta syystä puutteellinen suoja koronaa vastaan.

Tarjoamme:

-mielenkiintoisen, vastuullisen ja erittäin palkitsevan työn

-sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin ja työtehtäviin

-saat myös ympärillesi lämpimän ja tukevan työyhteisön

Lisätietoja tehtävästä: 

Heidi Saarijärvi

heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi

044 337 4707

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. Lähihoitajan keikkatyötä voit hakea suoraan osoitteessa www.rekrydiili.fi 

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.