RekryDiili Oy

Lähihoitajia

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 21.07.2022, 0:00
  • Suljettu 21.08.2022, 0:00

Lähihoitajia

Haemme nyt asiakasyrityksellemme lähihoitajia Turkuun ja lähialueille keikkatyösuhteisiin! Asiakasyrityksemme tarjoaa mm. tehostettua palveluasumista muistisairaille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Edellytämme:

– Lähihoitajan tutkintoa tai osaa opinnoista

– Perushoidollista osaamista

– Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi. Tartuntatautilain pykälän 48 a mukaan 1.2. lähtien sote-alan työntekijöillä, jotka työskentelevät koronan riskiryhmään kuuluvien parissa, voi olla vain erityisen painavasta syystä puutteellinen suoja koronaa vastaan.

Toivomme, että:

– Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, sekä aktiivisen ja tunnollisen työotteen

– Sinulla on lämmin sydän ja empatiakykyä

– Haluat aidosti auttaa asiakkaita ja heidän hyvinvointiaan

– Olet suorittanut LOVe (teoria + laskut, PKV)

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen työn sekä mahdollisuuden tehdä keikkatöitä useassa eri asiakasyrityksessä. Lähihoitajan työtä tehdään vuorotyössä, ja se voi sisältää myös viikonlopputyötä. Saat vaikuttaa itse työaikoihisi ja teet töitä silloin kun sinulle sopii.

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES mukaan 

Töiden aloitus: Mahdollisimman pian

Jos kiinnostuit, toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä: 

eetu.rautiainen@rekrydiili.fi
0407095508

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting. Lähihoitajan paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. 

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.