RekryDiili Oy

Myyntineuvottelija

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 25.07.2022, 0:00
  • Suljettu 25.08.2022, 0:00

Myyntineuvottelija

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Seinäjoelle!

MYYNTINEUVOTTELIJOITA

Etsitkö seuraavaa steppiä urallasi? Etsitkö työtä, jossa pääset kehittymään ja näyttämään myyntitaitosi? Etsimme nyt avoimen ja positiivisen asenteen omaavia myyntineuvottelijoita vahvistamaan asiakkaamme myyntitiimejä! 

Asiakasyrityksemme on valtakunnallisesti toimiva asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa talotekniikan palveluita pientaloihin ja kiinteistöihin.

Mitä työtehtävät pitävät sisällään? 

Myyntineuvottelijana pääset tekemään merkityksellistä myyntityötä tarjoamalla kuluttajille asiakasyrityksemme palveluita, kuten käyttövesi-, lämmitys-, viemäri-, huolto- ja sähköpalveluita. Pääset keskustelemaan asiakkaiden kanssa mahdollisista kunnostustarpeista tavoitteenasi muodostaa tilannekuva kodin nykytilasta esimerkiksi viemäreiden tai sähköjen osalta. Tilannekartoituksen ja keskustelun jälkeen tarjoat sopivinta ratkaisua asiakkaan tarpeisiin ja tilanteeseen katsoen. 

Odotamme sinulta: 

-myynnillistä osaamista TAI paloa ja halua kehittyä huippumyyjäksi 

-aktiivista, tuloshakuista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta

-erinomaisia asiakaspalvelu- ja keskustelutaitoja

-vastuullista työotetta 

-hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi 

-B-ajokorttia

Palkkaus: takuupalkka 1600€/3kk, jonka jälkeen maksamme myynnistä kertyvän provision.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Olisiko tämä myyntineuvottelijan paikka sinun? Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi pian osoitteeseen www.rekrydiili.fi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin

eetu.rautiainen@rekrydiili.fi
p. 040 709 5508

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset.

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.