Haemme nyt asiakasyrityksellemme

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA

Tamperelaiseen siivousalan yritykseen. Kyseessä on pitkäaikainen vakituinen työsuhde, ja työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa erilaisten yrityskohteiden puhtaanapidon varmistamisesta, työvuorojen suunnittelusta, asiakkuuksien hoidosta.

Tässä tehtävässä osana työarkea toimit palveluohjaajana usealle työntekijälle. Toivomme sinulta kokemusta kannustavasta esihenkilötyöstä, sekä kehittämisintoista tarkastelukykyä. Työ vaatii tarkkuutta ja tehtävien priorisointitaitoja. Tehtävä on todella monipuolinen ja mielenkiintoinen päivätyö, jossa pääset hyödyntämään vastuuntuntoista ja innovatiivista asennettasi työhön sekä vaikuttamaan siihen, miten työnkuvasi muotoutuu tulevaisuudessa.

Edellytämme sinulta tarkkuutta työssäsi, tiimityöskentelytaitoja, sekä oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön. Myös B-luokan ajokortti vaaditaan. Etua tehtävään saat aiemman kokemuksen tai koulutuksen kautta hankitusta kiinteistöpalvelualan osaamisesta, sekä kokemuksesta palveluohjaajana.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemusta tulemaan nettisivujemme kautta www.rekrydiili.fi

Lisätietoja antaa Matias Syrjäniemi p. 040 196 0779, matias.syrjaniemi@rekrydiili.fi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Osaamisalue: ,

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.