RekryDiili Oy

Puuelementtien kokoonpanija

  • Sijainti Pälkäne
  • Julkaistu 12.08.2022, 0:00
  • Suljettu 29.08.2022, 0:00

Puuelementtien kokoonpanija

Haussa nyt asiakasyrityksellemme Pälkäneelle (Tampereelta n. 30 min. matka). Puuelementtien kokoonpanotyöhön!

Reippaita ja hyvän asenteen omaavia työntekijöitä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla pohjakoulutusta. Eduksi katsotaan rakennusmiehen/puusepän työkokemus ja pohjakoulutus, mutta reippaalla asenteella pärjää, sillä työ ei ole vaikeaa, mutta vaatii hyvän fyysisen kunnon. Kuvienlukutaito (kokoonpano) katsotaan eduksi. Työ on 2- vuorotyötä ja työvuorot sovitaan erillisten viikkotyövuorolistojen mukaan aloituksen yhteydessä. Työ edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja on aluksi määräaikainen. Työaikapankki käytössä. 

Ensimmäiset 2 viikkoa työhönopastuksen ajan palkka on 11,0 €/h, jonka jälkeen aloituspalkka 12.0 €/h. ( Aloituspalkkaa on mahdollista tarkistaa hakijan työkokemukseen ja osaamiseen perustuen.)

Jatkotarkistukset, henkilökohtaiset lisät osaamiseen ja työryhmän kokoonpanotehokkuuteen perustuen ( 12.0 – 14,50 €/h)  

Ammattikortit

        Työturvallisuuskortti (vaatimuksena, kaikilla kokoonpanotyöntekijöillä)

        Trukki ja henkilönostinkortit ( luetaan eduksi)

        Ensiapukortti ( luetaan eduksi) 

Kielitaito

        Suomi (eduksi, ei välttämätön) 

Aloitusjakso on 4-6 kk josta puolet on koeaikaa. Mikäli henkilö osoittaa hyvää ammattiosaamista, yhteistyökykyä työryhmätyössä ja tehokuutta on edellytykset sopia jatkosta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä , joten jos työpaikka kiinnostaa, niin laita heti hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarijärvi p. 044 337 4707

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit, headhunting sekä koulutukset. 

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.