RekryDiili Oy

Rekrytointikonsultti

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 16.05.2023, 0:00
  • Suljettu 16.06.2023, 0:00

Rekrytointikonsultti

Haussa nyt kasvavaan joukkoomme RekryDiili Oy:lle

REKRYTOINTIKONSULTTIA

Rekrytointikonsulttina toimit yhdessä ammattitaitoisen huipputiimimme kanssa Tampereen keskustan tuntumassa upeissa tiloissamme.

Teemme työtä pilke silmäkulmassa ja yhdessä tiiminä saavutammekin parhaat tulokset. Meidät tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelusta sekä ripeästä ja joustavasta toiminnastamme. Teemme työtä asiakaslähtöisesti sekä laadukkaasti.

Olet meille sopiva henkilö, jos sinulla on aito kiinnostus ja halu tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä. Olet motivoitunut etsimään työnhakijaehdokkaillemme sopivat työpaikat sekä sinulla on aito halu auttaa  asiakasyrityksiämme löytämään heille sopivat työntekijät. 

Työnkuvasi koostuu pääsääntöisesti rekrytointitoimeksiantojen kokonaisvaltaisesta hoitamisesta aina asiakkaiden kontaktoinnista työntekijäehdokkaiden valitsemiseen ja tarjoamiseen asiakasyrityksillemme.

Edellytämme hakijalta jo aiempaa työkokemusta rekrytointialalta, hyviä verkostoitumistaitoja sekä näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Eduksi katsotaan jonkin toimialan erityistuntemus.

Työssä tarvitaan sopivasti tilannetajua, ”pelisilmää”,  ”maalaisjärkeä” nopeaa reagointikykyä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja.

Työ on hektistä ja tilanteet muuttuvat nopeasti, joten työ edellyttää myös hyviä organisointitaitoja. Työelämän kansainvälistyessä englannin kielen taito sekä muu kielitaito katsotaan suureksi eduksi kuten myös kokemus kansainvälisistä rekrytoinneista.

Tarjoamme:

– tukea ja koulutusta

– kannustavan palkkausmallin

– monialaisen huipputiimin

– hyvät työsuhde-edut

– mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan ja dynaamiseen organisaatioon

– mahdollisuuden edetä uralla

Hakijalta odotamme:

– hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja

– luovuutta ja tilanteisiin ”heittäytymistä”

– omatoimista ja  aktiivista asennetta

– aitoa kiinnostusta ja paloa tehdä työtä täydellä sydämellä

– rohkeutta kontaktoida asiakkaita

– oman työn organisointitaitoja

– hyvää työmoraalia ja motivaatiota

Työ alkaa heti ja/tai sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan dynaamisessa ja kasvavassa henkilöstöpalvelutalossa. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, laitathan hakemuksesi ja CV:n meille pian osoitteessa www.rekrydiili.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa

heidi.saarijarvi@rekrydiili.fi 

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää. Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

#rekrydiili

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.