RekryDiili Oy

Tarjoilija

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 22.08.2022, 0:00
  • Suljettu 30.09.2022, 0:00

Tarjoilija

Haemme nyt asiakasyrityksellemme TAPAHTUMA- TARJOILIJOITA keikkatyöhön Tampereelle.

Asiakasyrityksemme on maineikas ja tunnettu yritys, joka arvostaa työntekijöitään siinä missä asiakkaitaankin. Tästä esimerkkinä sinulla on tukenasi iso ravintola-alan verkosto työpaikallasi, luotettava henkilöstötalo opastamassa sinut alkuun sekä erittäin hyvät henkilökuntaedut. 

Työ on keikkaluontoista, joten se sopii esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyöksi. Pääset työskentelemään alan ammattilaisten kanssa erilaisiin tapahtumiin saman katon alla. Tapahtumia riittää isoista konserteista pieniin juhlatilaisuuksiin ja peleihin. Tällä työpaikalla nauru raikaa ja töitä tehdään aikaansaavalla asenteella. 

Edellytämme Sinulta:

Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus tai jonkin verran työkokemusta vastaavista työtehtävistä, halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä sekä lämminhenkinen ja asiakasta kunnioittava työote.Työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta.

Olit sitten jo kokenut ravintola-alan ammattilainen tai vasta alkaja niin työhön perehdytetään hyvin. Työpisteesi voidaan valita ammattitaitosi mukaan. Tärkeintä on, että olet innokas oppimaan, asenteesi on kohdallaan ja työotteesi on ripeä. 

Hae tätä tehtävää pian sillä nämä paikat täytetään vauhdilla!

Palkkaus:

TES + Kokemuksen mukaan.

Työ alkaa:

Heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ville Talso 

040 120 5004

ville.talso@rekrydiili.fi

Hae työpaikkaa osoitteessa www.rekrydiili.fi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.