RekryDiili Oy

Viemärikuvaaja

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 29.05.2023, 0:00
  • Suljettu 13.06.2023, 0:00

Viemärikuvaaja

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä turvallisuuskoulutukset. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme 

VIEMÄRIKUVAAJAA 

Työtehtävät koostuvat monipuolisista viemärikuvauksiin liittyvistä tehtävistä. Työtehtäviin kuuluvat viemärikuvaukset ja -puhdistukset. Työskentelyalue on pääkaupunkiseutu ja lähialueet.

Asiakasyrityksemme hakee joukkoonsa työtä pelkäämättömiä ja motivoituneita henkilöitä, joille turvallinen työskentely on itsestäänselvyys. Kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi ja työssä pärjäämistä helpottaa putkimiehen/-asentajan koulutus.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on hyvä motivaatio ja asenne turvallista työskentelyä kohtaan sekä halu oppia uutta,
  • olet valmis matkatöihin sekä ajoittain epäsäännöllisiin työaikoihin,
  • olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot, työtä tehdään usein tiimissä tai työparin kanssa,
  • C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys eivät ole välttämättömiä mutta katsotaan eduksi.

Sinulle tarjotaan työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan. Pääset osaksi kasvavaa ja kansainvälistyvää ympäristöalan konsernia yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa. Huippuunsa viritetty työturvallisuus on yritykselle kunniakysymys. Työntekijät ovat vakuutettuja myös vapaa-ajalla ja tämän lisäksi työntantaja tarjoaa monipuolisia henkilöstöetuja mm. liikuntaan ja lomailuun.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen HETI meille, sillä työ alkaa pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi tai ota yhteyttä Heidi Saarijärveen p. 044 337 4707.

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.