BI-KEHITTÄJÄ/ -ARKKITEHTI

Etsimme Oiwa Solutions Oy:n loistavaan osaajaporukkaan BI-kehittäjää/ -arkkitehtia vakituiseen työsuhteeseen.

Oiwan tarina lähti liikkeelle joulukuussa 2017, ja tällä hetkellä yritys työllistää vakituisesti 23 henkilöä. Mahtava porukka koostuu sopivasta sekoituksesta kovia konkareita ja innokkaita junioreita. Oiwan kotoisat toimistot sijaitsevat aivan Seinäjoen ja Jyväskylän ydinkeskustassa ja myös Tampereelle tullaan avaamaan toimipiste. Myös etätyö on mahdollista osin tai kokonaan.

Tehtävä

Oiwa Solutions on erikoistunut tiedolla johtamisen ratkaisuihin sekä asiakkaille räätälöityihin sovelluksiin. Tiedolla johtamisen projektit koostuvat pääasiassa tietovarastoinnin, raportoinnin ja data-analytiikan kombinaatioista. Softaprojektit tehdään aina Microsoftin uusimmilla ja hyviksi todistetuilla tekniikoilla.

BI-kehittäjän välineitä ovat mm. SQL, SSIS, SSAS, SSRS, PowerBI, Python ja R, joista sinun tulee osata vähintään SQL hyvin ja jokin muu edellä mainituista. 

Tarjoamme

Oiwa Solutions Oy tarjoaa työntekijälleen kilpailukykyisen palkkauksen ja erinomaiset työsuhde-edut sekä perehdytykseen kattavan opintopolun. Meillä pääset sekä suunnittelemaan että toteuttamaan tiedolla johtamisen ratkaisuja yhdessä huipputiimin ja mahtavien asiakkaidemme kanssa!

Toivomme sinulta

  • Mikäli olet vielä junioritason BI-kehittäjä, toivomme sinulla olevan kenties tehtävään soveltuva koulutus ja jo jonkin verran työkokemusta alalta. Lisäksi olet ongelmanratkaisukykyinen ja tiimityöskentelytaitoinen.
  • Seniorina sinulla on kokemusta jo useampi vuosi sekä tietovarastoinnista että raportoinnista ja osaat etsiä ja ehdottaa parhaat ratkaisut asiakkaan tiedolla johtamisen ongelmiin. Sinulle on tuttuja sekä on-premise että Azure-ympäristöt.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika: Toimistotyöaika joustavasti.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Oiwa Solutions Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 6.12.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 sekä perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Osaamisalue: