Rekryluuri

Elintarviketyöntekijä, Best-In Oy

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 17.08.2022, 12:00
  • Suljettu 29.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Elintarviketyöntekijä, Best-In Oy

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄ

Etsimme Kuopiossa Best-In Oy:lle työntekijää eläinruokateollisuuden tehtäviin. 

Tehtävä on määräaikainen 30.4.2023 saakka, mutta jatko on mahdollista määräaikaisuuden jälkeen. Valittu työntekijä työllistyy suoraan työsuhteeseen Best-In Oy:lle. 

Työaika 8h päivässä, 20-40 h/ vko sopimuksella. 

Tehtävänkuvaus

Best-In on erikoistunut korkealaatuisten, kotimaisten koiran- ja kissanruokien valmistukseen. Elintarviketyöntekijänä työskentelet erilaisissa tuotannon tehtävissä, joihin kuuluu mm. raaka-aineiden esikäsittely, kypsennys ja valmiiden tuotteiden pakkaaminen.

Toivomme sinulta

Sinun ei suinkaan tarvitse olla valmis osaaja, sillä tehtäviisi saat kattavan perehdytyksen. Olethan kuitenkin reipas, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Tässä tehtävässä myös hyvästä fyysisestä kunnosta on sinulle hyötyä.

Tarjoamme sinulle

Best-In tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua moderniin lemmikkieläinruokatuotantoon mielekkäissä tehtävissä, osana mukavaa työyhteisöä. Mahtaviin työsuhde-etuihin kuuluu mm. talon tarjoamat välipalat ja henkilöstömyymälän laaja tuotevalikoima.

Muut tiedot

  • Työsuhde on määräaikainen 30.4.2023 saakka (jatko mahdollista).
  • Työaika ma-pe aikavälillä 05:30-15:00 aamuvuorossa, 8h/ pv, 20-40 h/vko.
  • Palkkaus SEL:n TES:n mukaan (urakka).
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan. 

Näin haet

Best-In Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 28.8.2022. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Osaamisalue: