FULL STACK -OHJELMOIJA, MERCANTUS OY

Etsimme Mercantus Oy:lle senior-tason full stack -ohjelmoijaa vakituiseen työhön. 

Mercantus Oy on vuonna 2005 perustettu ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut ratkaisemaan varauksiin ja työprosesseihin liittyviä ongelmia helposti mukautettavilla sovellustuotteilla. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa ja Mikkelissä. 

Nyt etsimämme työntekijä voi työskennellä miltä tahansa toimistoltamme käsin, tai etänä.

Tehtävänkuvaus

Ohjelmoijan työtehtävän sisältöön kuuluu erityisesti modernien SPA-käyttöliittymien teknisen toteutuksen suunnittelu ja toteutus. Teknologiaosaamista tarvitaan erityisesti C#- ja TypeScript -kielistä sekä Vue:sta tai muista vastaavista reaktiivisista webbikehityksen teknologioista (esim. Angular tai React). Lisäksi toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme

  • Mielenkiintoiset, osaamista kehittävät tuotekehitys- ja projektitehtävät.
  • Joustavan työajan ja mahdollisuuden työskennellä etänä tai toimistolla valintasi mukaan.
  • Tueksesi osaavan kehitystiimin.
  • Pitkäaikaisen työsuhteen.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut sopimuksen mukaan.

Työssä voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Näin haet

Mercantus Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 19.5.2021, tai soita: Heidi Aalto (rekrytointikonsultti) p. 050 409 6258.  

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Osaamisalue: