FULL STACK -OSAAJA

Etsimme Helsingissä Digidolle senior-tason Full stack -osaajaa monipuolisiin, merkittäviin projekteihin.

Digido on IT-asiantuntijoiden koti! Yhdistämme keskenään alan parhaat osaajat ja mielenkiintoiset asiakastoimeksiannot. Yritykset ja julkishallinto saavat kauttamme nopeasti ja joustavasti juuri tarvitsemansa IT-osaamisen täydentämään omaa tiimiään.

OLISITKO SINÄ YKSI MEISTÄ?

Digidolla työskentelet asiantuntuntijana osana haastavia ja pitkäaikaisia projekteja, maamme huippuyrityksissä ja organisaatioissa. Saat kilpailukykyisen korvauksen työstäsi, ja voit itse vaikuttaa työsuhteesi luonteeseen ja kestoon. Kaikki Digidon ammattilaiset toimivat työsuhteessa Digidolla, mikä mahdollistaa asiantuntijoillemme sitoutuneen ja pitkän uran luomisen. Meillä tunnet olevasi kuin kotona!

TOIVOMME SINULTA

Full stack -asiantuntijana sinulla tulee olla muutaman vuoden kokemus vastaavista alan tehtävistä ja itsenäisestä työskentelystä osana projektia. Teknisenä osaamisena ainakin React, Angular ja Vue.js. Lisäksi toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. 

 

NÄIN HAET

Digidon apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 01.09.2021, tai soita: Kaisa Luukkanen (rekrytointikonsultti) p. 040 041 4816.

Työssä voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Osaamisalue: