HALLINNOLLINEN ISÄNNÖITSIJÄ

Haemme nyt Vantaalla hallinnollista isännöitsijää Martinlaakson Huolto Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänkuvaus

Hallinnollisena isännöitsijänä vastaat asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä yhdessä apunasi olevien osaajien, kuten kiinteistösihteerin ja kirjanpitäjän kanssa. Toimit tietenkin myös hyvässä vuorovaikutuksessa taloyhtiöiden hallitusten kanssa. 

Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä neljä isännöitsijää. Kohteina on Martinlaakson ympäristössä 50 yhtiötä, joissa on yhteensä yli 2 000 asuntoa. Asunto-osakeyhtiöiden koko vaihtelee noin 20 asunnosta yli 150 asuntoon. Hallinnollisena ohjausjärjestelmänä käytössä on Visma Fivaldi.

Toivomme sinulta

  • Sinulla on jo kenties muutama vuosi aiempaa kokemusta isännöitsijän työstä sekä työhön soveltuva koulutus.
  • Olet aktiivinen ja tarkka, ja taloyhtiöiden hallinnolliset asiat ovat sinulle tuttuja taloudenhoito mukaan lukien.
  • Työskentelet tiiviissä yhteistyössä taloyhtiöhallitusten ja muiden sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot ovat tarpeen.
  • Visma Fivaldi-järjestelmän osaaminen on eduksi.
  • Ajokortti ja oma-auto ovat tässä työssä välttämättömät.

Tarjoamme

Martinlaakson Huolto Oy tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen hyvässä työyhteisössä, mukavien pitkäaikaisten taloyhtiöasiakkaiden parissa. Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät, ja apunasi ammattitaitoiset kollegat. Halutessasi voit työskennellä osittain myös etänä.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16 + ajoittaiset iltakokoukset
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Martinlaakson Huolto Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 13.12.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Osaamisalue: ,