LVI-ASENTAJA

Etsimme Espoossa Spigot Oy:lle LVI-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtävänkuvaus

LVI-asentajana työskentelet vaihtelevissa kohteissa, uudisasuinrakennusten LVI-järjestelmien rakentamisen parissa. Työ suoritetaan arkisin päivätyönä. Kohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella ja sinulla on käytössäsi auto työnantajan puolesta.    

Edellytykset

Toivomme sinulta positiivista asennetta työtä ja asiakaspalvelua kohtaan. Alan aiempi kokemus ja/tai koulutus on hyödyksi, mutta ei ole välttämätöntä. Ajokortti on työssä välttämätön. 

Tarjoamme

Spigot Oy tarjoaa työntekijälleen vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen loistavassa työporukassa, vaihtelevissa kohteissa kilpailukykyisellä palkkauksella. Spigot Oy on erityisen ylpeä yrityksen korkeasta työssäviihtymisestä ja minimaalisesta henkilöstön vaihtuvuudesta. Hyvä yhteishenki on yritykselle ensiarvoisen tärkeää ja siihen panostetaan!  

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe pääosin 7:00-15:30.
  • Palkkaus: Pääosin urakkapalkka.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Spigot Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 12.12.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058.

Spigot Oy on vuonna 2009 perustettu asuinrakennusten talotekniikkatoimituksiin keskittynyt yritys, jonka ydinosaamista on yksilöllisten omakotitalojen LVIS-suunnittelu, jossa on kiinteästi huomioitu asennustyön käytännön toteutus. Yrityksen toimintakonsepti on hyvin ainutlaatuinen ja kattaa talotekniikan tarpeet suunnittelusta asennukseen. Spigot työllistää tällä hetkellä 35 henkilöä. 

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Osaamisalue: