Miltä kuulostaisi olla säästämässä taloyhtiön kustannuksissa – reilulla kädellä? Jos ajatus kutkuttaa, tule meille töihin. 

Etsimme motivoitunutta osa-aikaista tinkaajaa Emännöintitoimisto Aamulle (aamu.io). Aamu on datapohjainen kiinteistöjohtamisen yritys, jonka kasvu ja kehitys on ripeää. 

Tehtäväkuvaus:

  • Taloyhtiöiden kustannusten analysointi 
  • Taloyhtiöiden kustannussäästötoimenpiteiden toteuttaminen, seuranta ja raportoiminen
  • Lukuisat ADHOC-analyysit ja tehtävät

Vaatimukset:

  • Erinomaiset Excel-taidot
  • Ymmärrys hankintojen johtamisesta
  • Halu oppia ja kehittyä käytännön tekemisen kautta
  • Systemaattinen työskentelyote ja kyky itsenäiseen työskentelyyn

Yrityksemme sijaitsee Helsingissä, mutta fyysisellä sijainnillasi ei ole merkitystä. Työmäärä on 0-10 tuntia viikossa joustavasti ja työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kauppatieteiden opiskelijalle.

Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 13.12.2020. Täytämme tinkaajan saappaat heti sopivan tekijän löydettyämme, ja voit aloittaa työssä joustavasti sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Jussi Laukkanen, Emännöintitoimisto Aamu, jussi.laukkanen@aamu.io. Lisätiedot puhelimitse pe 4.12. klo 14.30 – 16.30 puh. 050 330 5518.

 

Emännöintitoimisto Aamu on isännöintitoimistojen vaihtoehdoksi perustettu taloyhtiön hallinnoinnin, johtamisen ja kehittämisen asiantuntija. Aamu tekee kaiken sen, mitä perinteinen isännöintitoimisto, ja paljon enemmän. Johdamme taloyhtiöitä tiedolla hyödyntäen ainutlaatuista taloyhtiötietokantaa ja 30 vuoden kokemusta kiinteistöjen johtamisesta. Alan edelläkävijänä takaamme asiakkaillemme kolmen tunnin vasteajan ja 100% tyytyväisyystakuun. Meillä työskentelee 14 erikoisosaajaa taloushallinnon ammattilaisista, digipalveluiden ja analytiikan osaajiin ja kiinteistöjohtamisen konkareihin. Hallinnoimme 315m€ arvosta kiinteistöjä ja palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tervetuloa meille! www.aamu.io

Sijainti: Vantaa

Osaamisalue: