SÄHKÖASENTAJA/ VALOMAINOSASENTAJA

Etsimme Helsingissä Suomen Ulkomainos Oy:lle sähköasentajaa/ ulkomainosasentajaa vakituiseen työhön. 

Tehtävänkuvaus

Tehtäviisi kuuluu sähköasentajan tehtävät sekä ulko- ja sisämainosten asentaminen. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa ja tapahtuu pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella. 

Katso video Suomen Ulkomainos Oy:n työstä tästä.

Edellytykset

  • Työ edellyttää sähköasentajan pätevyyttä. 
  • Alan työkokemusta suurempi merkitys on asenteella ja halukkuudella oppia uusia asioita. Voit siis hyvin olla juuri valmistunut sähköasentaja tai alalle kouluttautunut, mutta muita töitä tehnyt kädentaitaja. 
  • Vähintään B-ajokortti on tehtävässä välttämätön. Kuorma-autokortti katsotaan eduksi mutta voidaan myös työntekijälle hankkia.

Arvostamme suuresti kokemusta mainosteippausten/valomainosten asentamisesta. Lisäksi katsomme eduksi, mikäli sinulla on työturvallisuus-/ tulityökortti tai jokin muu koulutus tai kokemusta metallitöistä/ hitsauksesta. Kädentaitoja vaativat harrastukset katsotaan myös hakijan eduksi.

Tarjoamme

Suomen Ulkomainos Oy tarjoaa työntekijälleen vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen mukavassa työporukassa, vaihtelevissa työkohteissa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen ja lounasedun. 

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe pääsääntöisesti 8-16:30. 
  • Palkkaus sopimuksen/ Rakennusalan TES:in mukaan.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Suomen Ulkomainos Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 24.10.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Osaamisalue: