Haemme vakinaiseen työsuhteeseen kuorma-auton kuljettajaa/varastotyöntekijää Vantaalle

Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Olet tärkeässä roolissa toteuttamassa missiotamme, jonka mukaan mahdollistamme ja edistämme kiertotaloutta.  

Odotamme sinulta positiivista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä asiakaspalvelulähtöistä ajattelua. Tärkeintä on tekemisesi draivi ja kykysi kehittyä. Tehtävässä tarvitaan C-luokan ajokortti, ammattipätevyys, kuljettajakortti, ADR-ajolupa, työturvallisuuskortti sekä trukkikortti. 

Tehtäviisi kuuluvat mm.           

  • vaarallisten aineiden ja tietosuojamateriaalin kuljetukset
  • varastotyöskentely, paperimateriaalin käsittely (silppuaminen) 

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä? Tartu tilaisuuteen lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 18.12.2020 mennessä. Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-11, Cai Aller puh. 040 528 8871 tai cai.aller@remeo.fi.

Remeo Oy on suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme uusia kiertotalouden ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Työllistämme noin 370 ammattilaista 14 paikkakunnalla ja seitsemässä kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja käsittelevässä laitoksessa. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 89,8 miljoonaa euroa. remeo.fi

 

Osaamisalue: